Cari Hotel Percutian Murah DiSeluruh Dunia Disini

Saturday, September 18, 2010

Kuey oh kuey

Kan ceta pasal KUEY RAYA dulu aa

kamu smua time beraya tu, ada tengok2 apa jenis2 biskut and kuey2 raya yg tersedia oleh tuan rumah ke sebelum ngap kmulut? hehe. . .i did this almost every relative houses kami pigi. ya la kan. . .tengok2 dulu mebe ada kuey and biskut yg most houses wajib ada (hohoho jgn pandang perot sendiri bila ada kek sedap ddpn mata oke)

i realise bila raya dtg sja most tuan/puan rumah pastikan ada jenis kek coklat tersedia nda kira la bentuk and jenis mcm mana tapi ni yg femes toprated la...kek TAPAK KUDA hehehe kalo bole ta kek tapak gajah kalo mampu buat haha. i sendiri pun sempat jua buat ckit before raya aritu Alhamdulillah la menjadi jua eventho first time buat

kalo tuan/puan rumah atu murah hati lagi diSediakan kek soklet yg manis lagi memikat hati

anyway, mknan tersedia yg biasa i tengok atu mcm kuey mor (sedap kalo yg ada kacang atau cornflakes ddlmnya), tart nenas, popia (ni yg byk i tengok org buat very creatively hehe), cheesecake, choc cake, kek roll (ani lagi modern2 dah nama kna bagi oleh the maker hehe), biskut cornflakes, candies, kacang2an...

as for myself, i would go for any cakes yg ada choc dulu then baru lain2 hehe

. . . . . . . . . .sambung ceta lagi nanti aa

No comments:

Post a Comment