Cari Hotel Percutian Murah DiSeluruh Dunia Disini

Saturday, October 23, 2010

Bos taun ni ada bonus ka? Hehehe

Dah selesai baca newspaper kemarin haha telambat update. DiOfis baru tekial kial cari newspaper sbb smlm bz cleaning campaign bilik telupa newspaper diMeja bilik tamu memanggil manggil time blik kja smlm (adoima pnjng nye intro ceta hehe jgn mara aa nanti kana jual...).

Mataku focus ja baca pasal ni tadi. Rupanya $1b diperuntukkan bajet bagi eGovernment & IT. Byk tu! Tapi sedihnye nda digunakan sepenuh penuhnya. Mungkin jua diorang takut tesalah guna yatah mau jaga2 jua tu kan kan kan sbb atu la brgkali. Kamu2 smua, saya bekerja dlm bidang IT tapi bukan technical side, kuli kuli ja diOfis hehe (ya ka tu bnr?) sbb tu interested news mengenai IT ni. 

Kisahnya, Duli nda berpuas hati mengenai penggunaan bajet setakat ani sbb telalu sikit saja baru di-Implementasikan. Yup yup yup ada betol jua. Sebelum ni, nda plg realise tapi utk pembangunan negara yes! perlu ditekankan lagi ya para pekerja  berkenaan sekalian. Dgr2 EGNC ada jua kan buat project extension utk 'melebarkan' apa yg sudah ada masani. Baik la tu.

So agaknya ada project baru la lps ni. Adush byk kro0ja la ni...

Ada project baru dtg, kraja pon dtg jua, mudah mudahan bonus amount baru utk taun ni ada la dtg jua ya Mr.Boss =) request 4 digit bole ka boss haha... (demanding punya pekerja)

Sekian dulu luahan hati pekerja yg kecian. . (haha ayat kn cari modal saja....jn mara)

No comments:

Post a Comment