Cari Hotel Percutian Murah DiSeluruh Dunia Disini

Saturday, October 2, 2010

Laila

Alahai. . .betuahnya sapa punya nama. . .

Mula kan ceta psl RAYA lagi tapi kan...mcm nada mood dh. Bulan Syawal kan abish la...

Ceta lain saja la aa.

Semalam lps isya catu la, boring time santai2 dlm bilik belek2 magazine, tv be-On la tu...adala this programme not sure plang apa nama dramanya lagipun ketinggalan part intro ceta ani. Tapi gerenti plang drama production tempatan. Kurang pasti jua samada drama bersiri or js some kind movie cematu. Mulanya not interested kan meliat but then unexpectedly meliat jua akhirnya (yala lama dah nda mengikuti rancangan2 diTV ani hehe) tapi geram nda sampai liat the ending bila dah ada kesempatan ani...ada cha my sepupu sepapat dtg melepak hehe

Ni pic sempat ku snap time boring2 atu . . .


Dramanya ani pasal product agriculture Brunei kitani, local product Beras Laila. Mengisahkan mengenai this one family yang berusaha untuk mengembangkan pengeluaran Beras Laila. DiFikir fikir realitinya, banyak business idea dlm drama ani yang boleh diPraktik untuk usahawan2 kecil diLuar sana. Maybe cerita ani sebagai introduction saja kepada masyarakat kitani untuk mengenali Beras Laila kitani ani (mcm myself la ni hehe interesting jua i learnt something diMasa yang tak teduga...chewah!). Cukup lagi ada part2 ceta ani memasukkan statistic production la (membuat ku terAngkat kening hehe over la...). All in all, drama ni informative plus sdikit komedi =)

Kamu kamu ada ter-ter-ter-ter-Tengok ceta ani jua? Kalo ada, Bagus Bagus Bagus

Apa kata kitani menambah ilmu lagi hari ini oke

No comments:

Post a Comment