Cari Hotel Percutian Murah DiSeluruh Dunia Disini

Saturday, October 23, 2010

Teguran demi teguran

Salam pembaca semuanya. . .

Ada masa kn memblogging la arini. Hari ni kn memblog perihal serius hehe. . .Anyway, this week mcm2 happening mana aktiviti harian, hal ehwal dlm negri (chewah...) & kerja pun apa kureng nye haha

As smua dh maklum dlm news baru2 ni, Kebawah Duli ada mbuat lawatan keRIPAS. Kalo ada yg nda sempat liat news aritu ok nda menghampakan kita baca News ni. Dari segi luaran mmg baik jua memantau mantau keadaan masani diSana. Selama ani pun byk dh komplen sini komplen sana mengenai hospital ani. Mana mengenai kes pesakit, keadaan hospital, peraturan hospital dan byk lagi la. I sendiri pun tekajut time meng-update diri liat news aritu, Duli melwt hospital. Becampur2 rasa, tapi I bagitau u ols hehe bole lagi tesenyum2 liat news meliat Duli me-round2 tmpt diHospital atu, mmg Duli pemerhatian & mengambil tau akan keadaan diSana atu. Syukur Alhamdulilah dgn Raja bejiwa rakyat.

Ingat the visit end mcm tu je. Rupanya ada meeting lagi hehe yg ni I very the interested to know apa teguran baru Duli kemukakan...Highlight nye mengenai cuti bagi wanita mengandung yg bekerja. Yala aritu ada peraturan baru mengenai masa cuti ani, but now Duli mau masa cuti atu diTambah. (Wah...diriku pun happy jua dgr ni walopon belum beStatus isteri atau ibu hehe nama jua perempuan kan hehe). Hamba bediri sambil angkat tgn dgn sukacitanya menyokong saranan ini! Hehehe. . . 

Selepas je hari the visit, newspaper the next day nye byk bagi details about the visit and tak lupa jua pandangan the public pasal ani. I like this news jua. Saya juga merupakan wakil wanita2 diLuar sana yg bekerja turut merakamkan kpd anda smua rasa Happy yg  tak terhingga. Alhamdulillah kebajikan wanita mengandung, yg telah melahirkan & yg akan mengandung turut diAmbil peduli Duli.

Sekian dulu utk update nye ok =)

No comments:

Post a Comment