Cari Hotel Percutian Murah DiSeluruh Dunia Disini

Friday, December 10, 2010

Mau cuti sgt...nah terima la

Salam pembaca sekaliannya

Hari ni dpt dh begerak byk dh...Alhamdulillah.

Dpt online sekejap pun jaditah, saja melawat2 blog kwn2. Updating recent stories dri kamu2.

Ni kan ceta kejadian 4 Disember hari sabtu lalu. Me & fiance2be accident otw to Lumut diJalan Tunggulian. Hadlaju nda selaju mana pun, plahan saja. Yala kan, kitani tah yg hati2 tapi ada jua org lain atu nda kn brapa ingau bnr kn kitani as pengguna jalanraya ani kn.


Dipendekkan ceta, im still in recovery. Bersyukur boss bole bagi cuti minggu ni utk bnr sembuh physically & mentally. Bnrnya campur tolak campur tolak dgn medical leave kna bagi kira2 seminggu ni aku bercuti. Bukan cuti vacation...cuti sakit le tu. Sian kan...kan mau cuti rehat2, bnr2 ey jadinya cuti Rehat hehe.

Takes time my chest pain kn sembuh bnr2. Ada yg suggest to take second opinion from another doctor. Tapi dh jumpa pun bebrapa doctor said, ni normal condition lps accident. Diri pun heran apa yg normal nya??? Sampai tido mlm tejaga sakit dada...huh. Normal ke??

Doakan diriku sembuh sepenuhnya ok.

No comments:

Post a Comment