Cari Hotel Percutian Murah DiSeluruh Dunia Disini

Tuesday, December 21, 2010

Perlahan perlahan ku gagahi

Salam hai semua semua =)

Perlu ada semangat utk berbuat sesuatu ni kan. Betol kn? Kalo nda, ndala ku kuatkn hati ni...ku gagahi diri ani semata kn sembuh capat sepenuhnya.Dengan keadaan diri masa ni, gerenti pasti la belom dpt begerak sepantas mcm sebelom ni. Buat kaja atu ani, pigi sana sini adoi skajap ja rasa pusing semacam.

Ndapa..ndapa..ku sabar saja. Dlm tgh berehat & menempuhi rutin harian dan pekerjaan ku (chewah napa aku bunyi mcm serius je arini..hehe).... Risau jua dgn persiapan majlisku hujung bulan ni. Persiapan mmg dh ku siapkan perlahan2 apa yg patot disiapkn awal. Tapi ada jua yg belom tersedia atu, rasa geram jua kn disiapkn. Insya'Allah esok2 aku mulakan buat. Gaya nya harini kena rehat cukup2 utk energy esok hari.

Calinya, fiance2be dtg visit. Dlm our discussion, tetiba fiance2be tersentak skajap! Ingatkn apala... Saspen saja. Rupanya, fiance2be tekajut dlm 10days je kami kan engaged meaning nextweek le tu. Baru teringat tarikh dah dekat. Adoi...kalo nikah lagi gabra la fiance2be agaknya hehehe... So weekend lps, smpt kluar jln bli brg yg telupa bli aritu utk the Day.

Apa pun mudahan dipermudahkan urusan harianku. Amin...

Teringin sangat kn liat my car for the last time, masani 'tido' diWorkshop dKB la...

Apa kata kita doa sama2, lapangkn dada dan tenangkn fikiran k. Lain kali lagi aa.

No comments:

Post a Comment