Cari Hotel Percutian Murah DiSeluruh Dunia Disini

Friday, December 24, 2010

Product Review: Ginvera Marvel Gel

Ginvera Marvel Gel Blackheads Remover.


Baru skrg ada chance mencoba produk ni. Beli baru2 ni jua. Dari dulu lagi kan cuba sebab tepikat dgn advert dlm magazine2 tapi dulu packaging warna putih skrg dh hijo muda.  

Ginvera Marvel Gel ni bole guna time kan cuci muka so bole balik2 guna. Masa mula2 guna mmg rasa mcm scrub biasa sja. Kalo pengunaan scrub lain, perlu jarang2 guna sebab kan remove dead cells kn tapi ani bole frequently. Amat berkesan mengupas 'gently' kulit2 mati dimuka & remove black/whiteheads.

Muka saya jenis oily sikit, ada bekas2 jerawat sikit & kulit2 mati sikit dan ada  bebrapa oilseed yg degil hehe...Seminggu pengunaan Ginvera Marvel Gel:
  • 1st & 2nd Day= Biasa je hehe. Mcm guna soft scrub plg. Dead cells ada dah tekupas. Happy dgn effectnya. . .excited waiting the next effect lagi.
  • 3rd Day =  Hidung ada 'light itch' tapi bukan serius sgt sebab rasanya blackheads kan tekluar. 
    •  4th Day = Oilseeds saya dah tekupas yay!!! Happy dgn effect ni jua. Tekstur kulit muka makin ok, kulit tmpt bekas jerawat semakin pulih & muka dh nda brapa beminyak diSiang hari.
    • 5th Day - 7th Day = Dead cells & kulit bekas jerawat beransur hilang.
      • Now (Almost 2weeks) = Kulit semakin sihat je hehehe. . . akan terus mengunakan sehingga habis satu tube atu hehe. . . 
      Adik pun guna Ginvera Marvel Gel saya, effectnya = mukanya ada whiteheads & bekas jerawat. whiteheads-nya dh tekupas jua. atu yg balik2 ya kn guna sama huhu...

      Disyorkan pada anda yg ingin mencoba produk ni. Saya first time user & happy dgn effectnya. Mudahan anda jua. . .sila bagi komen jika anda mengunakn Ginvera Marvel Gel ni jua ok =)

      No comments:

      Post a Comment