Cari Hotel Percutian Murah DiSeluruh Dunia Disini

Thursday, January 13, 2011

My E-Day - Part 1

Majlis diadakn pada 31hb Disember 2010, Hari Jumaat. Mudahan diberkati.
 
Acara yg amat berharga & terpenting buatku...dan yg dinantikan family yg hadir.


*pic credit to sis cam*

Simple saja suasana tapi ‘chaos’ dgn gelagat family yg berabut masuk rumah & ambil gmbr ku hehe malunye time atu…

At the same time, rasa kesal kn satu hal ni sebab terlepas peluang salam peluk cium dgn mama & family sebelahku. Sedih..kesal ey. Rasa kesal mcmmana bole jadi ni… Atu pun lps acara slasai, some family sebelahku kn balik rumah baru ada peluang salam2 & ucap trima kasih. Lps acara menyarungkn cincin atu, yg menyerbuku kn ambil gmbr mostly family sebelah pihak lelaki. Nasib ada jua sempat menyambar mama masuk ambil gmbr sama jua, kaka adik & familyku lain terpaksa meneruskan acara mempersilakan jemputan keKem utk mkn jamuan yg disediakan.

*pic credit to sis cam*

Hantaran sebelah lelaki termasuklah: pembuka mulut, tanda tunang & brg2 tanda kasih ialah kek coklet, coklet cokletan (smua coklet feveretku hehe) dan sepasang kain.


Balasan hantaran dari sebelahku termasuklah: coklet cokletan, cupcake coklet & baju mlayu.

Plan awal tiada balasan hantaran, tapi lastminit kn bagi jua. Since its our Anniversary day jua, nada hadiah lain aku dpt fikir selain majlis ani so aku kasi hadiah buat sidia walaupun nda sebrapa. Since kami dua minat sgt dgn coklet, so hantaran atu la jadi tumpuan kami. Kongsi2 mkn dgn apa yg sidia and aku dpt hehe…tapi ofcos la ndakan lokek bana…half of it share2 jua dgn family kn meriah mkn mcm atu hehe.

Bersambung. . . . .

No comments:

Post a Comment