Cari Hotel Percutian Murah DiSeluruh Dunia Disini

Tuesday, January 11, 2011

Selingan kajap: Lawak SiBakal Tunang Yg Nerbes

Bebrapa hari sebelum majlis pertunangan kami, tgh jln2 sma fiance2be ntahla…..kiranya masa tu fiance2be kusut usulnya mcm befikir2. Bila ditanya ani rupanya jadi ingauannya….


Fiance2be: Kalau hari tunang tani nanti ‘fiance2be’ nda dtg, ada ‘fiance2be’ bagi MC arah mama pass arah ‘me’ tu aa…

Me: Aik…jgn kan becali, family sebelah ‘me’ tau dah ‘fiance2be’ kn dtg jua... (Bukan marah sebenarnya meredakan nervousku sendiri jua hehehe)


Kebiasaannya bakal tunang lelaki nda perlu dtg. Tapi menurut plan memang fiance2be kn dtg, nda pun sebagai jemputan saja sebab yg menyarungkn cincin adalah bakal ibu mertua…kn afdal gitu ya hehe…

Sebab lain is it's our Anniversary!!! So I dah bagitau awal2 I hv something for him on that day kiranya surprise le tu.

Apa kata anda. . . . . . . . . . .Sabar menantikn entry mengenai majlis ku ya…tgh compile2 smua gmbr. My cam nda byk snap dihari majlis, harapkn my sis n others punya shoots saja. Photos dri my photographer pun belom lagi ada kbrnya.

No comments:

Post a Comment