Cari Hotel Percutian Murah DiSeluruh Dunia Disini

Sunday, February 13, 2011

Wajah mereka (yg lemah jantung mesti baca!)

Hahaha...ngak usah serius serius banget dong...

Wanted to put up these pics here long before. Now got the chance pinjam permanently (bahasa kasarnya curik hehe tapi dgn pengetahuan siCollector okeh). All pics are dear fiance's collections, biasa la untuk renungan di kala rindu. So i hv no issue jua kn jeles2 bagai sbb aku sendirik pun rindu rinduan kn mliat ulah durang kalo nya nada kelapangan melawat diSana. Gambar pun jadi la kn... 
Unless if dear fiance safekeep hellokitty pic, hohoho atu would be a prob jua tu aa hehe  

Ani my dear fiance's nephews. In real life, mcm2 gelagat durang ani kn di liat. Kdg kesiannya, ulah durang ani jua jadi bahan baibunan urg2 senior durang hehe. Nama jua babies and toddlers kn, ndakn lari dari perhatian urg dewasa. Ia jua penghibur, ia jua menimbulkn kemarahan. Tapi kerna innocent faces kmu atu membuatkn kmi smua yg umur 17taun ani (ehem ehem mcm sibanar) nda jadi marah. Pasal apa, pasal apa, pasal apa nah???
We all love you-sssss la...

Lets cekedot in chronological order sapa sapa yg kana afundi kuar dari perot dlm entri ani okeh...sila sila sila...

 Ani the first nephew, Zakwan. Dari baby lagi mmg muka bolat, matanya pun bolat jua then bila membesar aduh..mmg membesar you! Dia lah ultraman, dia lah superman, dia lah spiderman. Bila dh ada adik sepupu nya, skill2 smua ofcos beralih arah.


*jln bali beger Jolibee dulu ya Ma-Bah*
*inikah dimaksudkn muka bida hehe*
*wah silo (silau) la man*
*ultraman in action tapi mask tarakda la* 

Ani the second 3in1-man (ultraman, superman, spiderman), Izudien. Suka redah apa sja didpnnya, ya ingat dirinya kreta 4wheel drive x yatah confidence smcm je. Siputih ani murah dgn senyuman. Very friendly dgn smua jenis camera yg try to shoot him. Agaknya parentsnya kasi ke Izudien jadi model aa? Hehe...


*masih hensem walo dh cukur habis rmbutku. jn bau acem udah ya kn kn kn*

*ato batah urg kn klik camera aa, sian bapa naleh pigang aku ni*


*haha sapa punya krusi ani? bukan ahmadalbab yg punya, aku yg punya hahaha* 

Ani ulah dua org abg2 tadi. Apakah sbnrnya yg terjadi...?
Adakah pemain simpanan ini MIA dari side bench? Chillaxing ya brada hehe




 
*nah kedapatan tia...ada paparazi/mamarazi disini ani. gerenti mara coach ni adoi* 

The not-very last nephew yg kana afundi masuk list, baby ikhwan. Suka tido, suka cari brg mainan yg dkat dgnnya utk jadi hiburan nya. Mcm syok sendiri jua tapi ok le tu drpd diri nya yg jadi bahan mainan siAbg2 sepupunya haha...sipintar ada makna rupanya...

*me & dear fiance ambil berkat dukung baby hehe*

*eh! uwa laki minum susu butul ku la (haha)*

*kn mkn pun nda besanang*

*dimana mana paparazi ani*

*apa pandang2! hensem ape?*

 Tahun ni jua izudien and ikhwan ada adik. Adik boy or girl for either of them, ya tah kn dinantikn ni. Apa pun, will pray for the safe delivery tho. Amin...

InsyaAllah bila ada kelapangan masa nanti uwa lawat kamu kamu sana hokeh =)

Take care all.

No comments:

Post a Comment