Cari Hotel Percutian Murah DiSeluruh Dunia Disini

Friday, March 11, 2011

Family Gathering

Family gathering ani was held mlm minggu yg lps. In compliment from the newly-wed  couple & family kaka sepupu. A way to say thank you atas kerjasama kluarga dlm menjayakn her Majlis2.

We had mkn2, karaoke, lucky draws and poco2 dance. Huh finally.....we had our fun after all! Slasai sja melebarkn size perot hehe, rhat2 then start the lucky draws....yipeyyy! Nombor ku bertuah tapi dear fiances' nda brapa lucky le..

Then lps cabutan bertuah, sesi berkaraoke bagi yg kn mlpskn geram ndadpt berkaraoke masa mlm jaga2 aritu hehe...tapi oke la, karaoke set angkut dari rumah (eventho the set is more suitable  for in-house karaoke nya dear fiance) & thanks to future-bapa-mertua sudi pinjamkn boxes of karaoke cd utk fmilyku memekakkn suasana mlm minggu atu. Lagi byk selections of songs kn dinyanyikn drg. Eventho my fmily nda brapa bekaraoke tapi skali skala ada pluang atu, had fun juala....senangnya dlm hati~~

 *the green shirt in the middle is the newly-wed kaka sepupu yg msani tgh honeymoon-ing hehe*

*a simple lucky draw items for fmily. sbnrnya kn? sbnrnya baa....aku bnrnya mau the meja atu plg hehee...*

To wrap-up the night fmily gathering was menari poco2! Since byk nda brapa tau the steps, byk juala mangsa kana pijak kaki mlm atu including me huhu...i got to do it skali sja coz mcm terbelit sja kaki ani kn follow the beat & steps. Ia tah nya my babu, my mum pandai menari tarian asli tapi anaknya fail la....au aa baik plang ku menari setempat sja kali tu tau gerakkn badan je hahaha...mebe dari segi tarian/nyanyian/persembahan nda mewarisi kali tapi mebe bakat bab craft2/men-deco2? mungkin sikit2 adala hehe....at least!

Keriuhan diluar rumah......
*Boh! bahapa durang atuuuu......???*

*menari poco2 laa...apalagi? oke smua pusing, langkah dua kali....haha apakan..*


Apa apapun syukur alhamdulillah...slasai dh Majlis kluarga my tangah ani. Kenangan & Ngalehnya atu masih berbekas. Nda apakn? Bukan slalu nya kitani. Hutang tido ku pun alum bebyr, this weekend saja beradu puas2 kali hehe....

Apa kata.............kita exercise arini dgn.....poco2!!!!!! Hahaha....jn mara smua =)

No comments:

Post a Comment