Cari Hotel Percutian Murah DiSeluruh Dunia Disini

Thursday, April 28, 2011

Hai obat hai obat...

Obat sapu, obat urap, obat urut, obat gosok?
Balsem? Orait i get u!

Aku panggil obat sapu sbb kna 'sapu' the obat, kalo obat urut kna mesti 'urut' the obat apalagi kalo obat gosok lagi kna mesti 'gosok' the obat hehe ada paham?
Apapun sometimes aku panggil balsem or org kitani some panggil 'minyak'. 

Semenjak dua menjak aku aysik kana serang sakit kpala yg aduh amat sgt tanpa early  warning, aku have to bawa balsem in my handbag. Any balsem yg dpt ku capai antara smua balsem yg ku ada utk dbawa kemana2. Incase incase la kn. Bukan setakat paning, ayong or sakit2 kpala tapi incase terasa nausea kn tumbang ka bole jua ni. Mcm lastweek (kamu patot baca my entri Sapa bole jwp?) aku ndadpt bgn and begerak byk, dgn minyak ni at least nda byk pun ada jua kurangnya kesakitan atu. 

*minyak cap kaki tiga - google pic sja, byk bederet posing tu hehe*

Hari ani nasib ku smpt bw masok dlm beg tadi before kraja. 
Dia datang lagi ~
Walopun mild sja, tapi possibilities bole kpd makin2 sakit. Jgn tanya dulu aa, aku still bepikir2 kn jumpa doktor ka nda few days ani. But we'll see esok2.

Lately ani officemate phm dh if terbau balsem ani, even one of them said "tinggal dLondon dulu, masani Brunei panas nda sesuai you diSini". Hehe meaning apatu? Ya halau aku or what hehe.

Oke im rehat-ing sambil duduk do work dlm pc sja (and bloghopping bole jua hehe). Other stuff tunggu la aa, alum larat kn bgn. My kaki o.k but my head k.o le. Sabo ye.

No comments:

Post a Comment