Cari Hotel Percutian Murah DiSeluruh Dunia Disini

Saturday, April 23, 2011

Sapa bole jwp?

Salam weekend smua...

Yesterday aku off kja mengejot hehe...nada niat kn ponteng tapi betol2 nda sihat (hehe alasan bole terima ke?)

Ada sapa2 doktor or nurse ka yg bole jwp my question ani...hmmmm tefikir fikir sja ku ni...

Dri mlm jumaat aritu aku dizzy semacam sja smpai kemarin, mcm hilang stability bila bgn bediri. Tapi bila ku gagahi bediri, rasa nausea & kan tumbang sja ku. Ani kali ke-4 aku rasa mcm ani since my accident aritu. Shortly after accident atu, it was the first time ku merasa great headache nda dpt begerak langsung. Kalo begerak sja, mcm bepusing dlm kepala ni. Apa ka nama sakitnya ni? Sakit kepala biasa ka? Hmmmm.....

Yesterday nda pigi hospital pun kn do check-up mau tau kenapa or kn minta obat apa. Pasal the last time aku pigi pasal sakit yg sama ani doktor ckp biasa sja, even i try to find out either aku ni kurang darah or not tapi normal sja the result. Last time that headache last labeh seminggu thats why aku heran & susah kn begerak byk bila masok bkraja.

So kemarin aku berehat baring sja, mkn pun nda lalu. Susah rasa kn bgn buat itu ini. Late evening atu, kesian dearFiance keBandar jua lawat aku (eventho dlm plan sunday kn meet-up hehe thanks dear).

Next time, i'll do my check-up arah private clinic sja. One of my boss ada mention jua masa ku mengalami the same thing ani the third time aritu, he said maybe aku kurang darah (found out im normal..), or masih lagi head trauma becos of the accident, or the accident triggered aku jadi migraine. Second one atu mebe la tapi the last atu bole jadi ke? I found out jua kalo migraine doesnt mean you have stress. Ani yg aku ingau, apa bnrnya the actual problem my 'head' ani....

Oke la, after aku do my next check-up nanti i'll update on this orait.

Alhamdulillah arini kurang cikit, ku gagahi jua begerak but not much. Dpt jua kraja arini, at least kurang cikit guna my leave hehe.

Have a great weekend smua =)

No comments:

Post a Comment