Cari Hotel Percutian Murah DiSeluruh Dunia Disini

Saturday, April 23, 2011

Terkena virus Bieber!

Inginku nyatakn sini, aku bukanlah 'the biggest fan' of Justin Bieber, sekadar menemani 'the biggest fan' atu sja. My very lilsis minat bnr arah siJayBee ani.
Tapi bukan bermakna aku benci, suka suka mcm atu sja hehehe.
Ada satu dua catchy-songs nya slalu diBibir bibir menyanyikn bila mndgr mcm...
baby baby baby ooo~ or lagu dlm ceta Kungfu Kid never say never~ 
Nda salah skali skala join meliat yg durang suka ani kn kn kn...

Plan diHari Minggu nda menjadi so forward kMlm Khamis. Sister yg blanja adik2nya yg kepingin liat siJayBee ani.
Mari tah meliat Justin Bieber! Bukan in concert oke...in wayang sja hehe.

*googled pic je*

Me & kaka with our 4 lil siblings pigi kCineplex Mall.
Bali snack foods sja while liat ceta ni, lps atu baru have actual dinner. Nda smpt kn mkn mlm psl movie start 7+pm. Kmi besiap lagi & wait lilsis balik skolah ugama baru chalo. Smua behimpit in my car. Kalo my sis car adoi mampu muat 4 org sja, kn masuk 6 gerenti mampat mcm sardin lam tin hehe yakn tu...

Psl movie ani awalnya nda ku expect much but it does open my eyes about his talents bila meliat until the end atu, apalagi aku yg baru kn mengenali sapa sbnrnya siBieber ani hehe.
Justin Bieber ani mmg bnr talented young artis le!
Wah! Mcm terkena virus fanatik dh ku ni haha ndala sefanatik mana...getting to love more of his songs catu la.

Dlm cinema atu have to wear 3D-glasses psl movie 3D kn, so pakaila hehe. Baik jua nda ramai mlm atu, tapi still ada jua young teens bnr2 suka siBieber ani iski brabis meliat so still ada meriahnya tu la.

Lps liat movie ani, singgah mkn mlm. Dinner with the siblings dMalam skolah. Sian the lilsiblings ey.

Atu sja la my entri about movies. Ani movie pertama ku liat dCinema dlm taun ni hehe & 3D movie lagi tu. Oke le tu, permulaan dlm smua permulaan hehe. Bukan apa, im not the kind of movie-goers mcm the sisters...im more to the DVD-goers haha meliat time ada masa sja drumah.  

No comments:

Post a Comment