Cari Hotel Percutian Murah DiSeluruh Dunia Disini

Wednesday, May 11, 2011

11/05/11: 6thn sudah =)

Selamat Pagi dunia...

 *googled pic*
 
Sempena tarikh yg cantik harini 11/05/11, kn buat entri ucapan kpd yg berkenaan hehe kpd yg nda berkenaan ndapala...baca je entri ni sambil lalu okeh hehe

Tarikh ani merupakan salah satu antara tarikh2 yg amat special buat kami. 11hb mei, 6tahun lalu aku dikenalkan dgn dearFiance melalui seorang sahabat.
Bermula dgn perbualan 'halo halo' (talipon da...hehe) selama 6bulan, then kami mulakan perjumpaan slepas atu then...the rest of the story is one of the 'best story' in my life.

Dialah cinta pertama (haha jiwang ku dah mula la).
The real one ma hehe
Yup! He is =) and im glad that!
Walopun cinta pertama adalah cinta monyet skolah rendah yg entah kn explen pun mcm bukan berkinta hehe. So im not going to count that. Try bagitau aku...percintaan apa yg tiada date, tiada perjumpaan empat mata, kenalkn sahabat ke kluarga ke, blanja masa breaktime skolah ke...akupun ndataula zaman dulu atu. One reason was he's a popular guy & ia bagitau smua murid diSkolah atu that im his (aku nda bagitau aku stuju pun, he never ask pun haha)...now baru realise betapa desperate nye dia hehe.
Tapi skrg aku happy dgn SiDia yg memilih aku dan aku memilih dia.
Dah dewasa ani perlu mikirkn mana yg bisai utk diri kn kn kn hehe.

Ok la...plan to do a short entry saja but terOver dah hehe
Anyway, Happy 6th years our Anniversary dearFiance =)

Ini bermakna as of today kami kenal dah 6tahun,
dah start bergadoh-sayang 5tahun stgh (celebration anniversary 5th yrs togeder-geder semasa our engagement hehe) dan yg not-so-terbaru...mengikat pertunangan sudah about 5bulan hehe
Happy how our stories goes. Dan Doa kan lah perkahwinan kami ok.

Good day semua.

No comments:

Post a Comment