Cari Hotel Percutian Murah DiSeluruh Dunia Disini

Monday, May 30, 2011

Minggu lalu punya cerita

Salam teman2 blogger & pembaca sekaliannya...

Apa kabar hari ini? Ada mood buat kerja ke hehe esok cuti kn...so mebe some of you ada mood dah lari dah...mari kita kejarrrrr

Hari ku hari ni...lain dari hari isnin hari bkraja dari kebiasaannya hehe apakan tu??Anyway, au hari ni aku bizi dari start mula dtg kraja pagi tadi sampai kPtg ani. Sanggal jua sendi2 kn teLari sana sini dlm ofis ani menguruskan tugas2 (ceh! word ngalahkan kerja menteri haha). Tapi rasa jua hati kn menyelasaikan sebelom betimbun kn kn kn nda ja...? ja...hehe

Buat entri ni sja kn wrap-up whats with lastweek punya stori-mori. Lastweek was one of the liku2 jln yg berbandul haha perambahan saja tu ok. Ada sikit up ada sikit down. Iatah emotionally & physically tired jua. 

Emosi lastweek ada sikit terganggu, atu yg buat anggota pun tired tu hehe nda pun... Apapun halnya, at least kitani melangkah satu tapak to be wiser in life (im trying to...hehe). Yalah kan, hidup nada isu ani mcm nda blajar tentang something yg kitani nda pernah blajar atau diAjarkan. Study of life gitu...hehe

Then, comes to the physical aktivitassss. Uish! Manyak wooo...rasa mau kejar & buat smuanya tapi nda tedaya hehe. Apa yg termampu sja la. Weekend lps jua smpt pigi serang ICC for the 8th Consumer Fair atu tapi nda smpt masok area where Ranoadidas events were held. Luceng bebunyi tia abis masa hehe nadala exactly 10pm sudah time atu lagipun kelurusan baru kluar dari Zoo (haha bunyi mcm binatang sja kami atu hehe)...yg Night Safari Theme Park atu bah. Mlm minggu plg pigi BSB for Pembukaan Waterfront. Nanti upload the pics buat entri about this lah oke. 

Kraja hari sabtu pun uruskan kraja luar, atu yg ngaleh jua tu. And ya, so happy i sudah kesampaian bali android phone hehe modelnya biarlah rahsia. Huh! lama jua decide kn purchase new phone and which phone ani. Mcm 3 to 4 months sudah hehe now mcm lega hati. Looking forward for the games sja, and other bonus functions comes with it atu la. Eh eh! Blogging pun bole ma...hehe. Thanks dearFiance jua yg menjebak aku kpd android application phones ani. Salah satu sebab knapa aku bali jua hehe. Tau kah? The first game i played dlm hp dearFiance atu yg 'Fishing'...hehe sampai habis stage 'Crazy' (if you all know the game atu lah). Haha 'crazy' jua banar hehe nasib aku kembali keAlam nyata bali satu utk sendiri...dearFiance jgn geleng2 if i play this game again aaaa hehe

Oke lah...kata kn sum up sikit je tapi terrrlebih pulak. Later i try buat entries begambar aa, jgn saja boreng baca my entri-entri ni oke.

Take care all.

No comments:

Post a Comment