Cari Hotel Percutian Murah DiSeluruh Dunia Disini

Wednesday, May 4, 2011

Mlm minggu hari terakhir bulan April

Mlm minggu AF lagi. Kali ani bersama kluarga dearFiance diKg Lumut. Mlm atu we all had ayam bbq. Ani pun impromptu saja. Before heading back, me & dearFiance bali the food supplies diGiant Rimba. Bruneian famously get their chix supplies either diGiant Rimba or Sim Kim Huat Kiulap. These 2 places well known by their inexpensive price &  chix stocks yg byk. Hehe harap maklum ye

Yatah ptg atu rushing sja kmi mengejar masa kn going back. Mana nda tghari sudah stuck in jam lps dearFiance fetch me from work. Last2 lunch diGiant Foodcourt sja, atupun sudah about 2pm. Baik jua nda pukul 4pm, kalo nda confius kmi kn mkn lunch meal or hi-tea meal.  Then lps atu tarus la masok Giant Supermarket purchased chix supplies. Forgot lagi hari atu 'no plastic day', adoi kelurusan lagi byk items kn diBali. I brought 1bag sja time atu, tapi last2 kmi bali lagi 1bag utk memasokkn the chix.

That night hujan, sajok sja rasa. Awal atu mendangani dearFiance & nephew diBwh rumah sambil liat org menyalai ayam. Uish! Mlm atu rasa mcm dewan lilZakwan beteriak teriak dibuatnya. Antah menyanyi ndajua, beckp ndajua kmi fhm apa cetanya tapi ketawa sja meliat ulahnya atu. Kelurusan lagi ya sorang yg damit dbwh atu, other lilnephews diAtas meliat tv (haha bnr ka tu..) yatah ia yg conquer dbwh atu, teriak sana teriak sini hehe

*lilZakwan & me. he's trying to show 'muka-bida' hehe Uwa nda pandai tu lai membuat mimik yg bnr mcm kau atu hehe*

*nah lagi the 'muka-bida'! time ani continue lagi teriak2 after strike a pose arah camera hp ni hehe*

Sori no pics during mkn time. Cos smua asyik dh dgn ayam & kambing salai hehe termasuk aku. Thanks to the cook & the salai-men for the great food served. Lps mkn, apalagi smua duduk diMeja pengkritik hahaha ndala...duduk rehatkn perot yg sudah berat hehe sambil liat mengkritik AF. lilZakwan & lilJudien jadi performer jua ditgh-tgh living room hehe

*lawa pose boss (muka baik ni lilJudien ni, lum kuar gaoknya lps atu hehe). see on his right-eye, injured becos of his gaok-ness hehe sian ey*

*the 2 gaok boys biar dunia tau who u are hehe*

Mlm minggu hari terakhir bulan April kami menghabiskn masa layan AF & those boys sja and....layanzzz mkn bbq food.
Great month to end =)

No comments:

Post a Comment