Cari Hotel Percutian Murah DiSeluruh Dunia Disini

Friday, May 27, 2011

Pembukaan Rasmi Waterfront BSB

Salam Jumaat smua

Hari yg berkat & mulia ani dpt jua slowdown abit dari tugas2 dlm ofis hehe kemarin very kebizi-an la. Anyway, kn share this announcement. Mebe you all know kali sudah early than me hehe nda apa...mebe ada rakan bloggers luarnegri mau turun Brunei for this event jua.  

Malam minggu ani 28hb Mei 2011, Bandar Seri Begawan kan meriah lagi hehe disebabkan
Pembukaan Rasmi Waterfront diBandar Seri Begawan. 
Acara bermula jam 8mlm. 
Tapi smua laluan air atau darat kawasan diSana atu akan ditutup awal bagi smua jenis kenderaan org awam.
So sapa yg kn join memeriahkan suasana awal2 lah tu pigi kesana & parking tmpt diSediakan orait.
Ndapasti apasaja persembahan yg ada tapi for sure gerenti ada gerai-geraian akan diSet-up. Meriah tu nanti...
Kalo ada bunga-api kan bisai hehe adakah aa?

*pic curi dari web MOHA*

Hehe baru tah kn mendgr radio announcement about this & google-up local previous news.
Agaknya kali ani aku missed out mendgr about this event hehe.
Rupanya kinda big event jua. 
No wonder dearFiance iski mau turun kBandar this weekend. Even belahbagi either kn pigi Consumer Fair at ICC or this hehe. Ndapala dearFiance we'll arrange time seAdilnya utk keduanya oke hehe. So gym not in schedule la ni aa hehe

Enjoy the weekend all =)

No comments:

Post a Comment