Cari Hotel Percutian Murah DiSeluruh Dunia Disini

Friday, September 23, 2011

Kami lagi...

Hai kamu kamu...

Bulan Syawal masih aa...ada yg masih beraya? Hehehe raya sakan lah selagi ada masa aa

Minggu ni kurang dah mood raya. Mood aku kan beCuti-cuti saja membuak-buak ni tapi...biasala..........masalah biasa, ndadpt mohon cuti until end of year ani! Geram ey, if only boss take that statement back huhu...kan reach level seteresssss ni bossss!  

Ni cerita kami sekawan lagi. Cerita seminggu yg lps, hehe abit basi sikit. Kelurusan minggu yg excited kan bejumpa lagi dgn kwn lama. Plan asal was berjanjian dgn sahabat yg lain untuk bekumpul beraya kerumah sahabat2 kami yg lain tapi...end up singgah keSebuah rumah saja. Ededeh event-planner atu ta bnr...even event-planner pun nda jadi beraya-rayaan...ish3! Kami tah saja yg menyampaikan hajat.

*hehe kami lagi =) ...saya, PuanMahkamah & PuanMuzium. kami beraya diRumah PuanMahkamah ya*

*ani kami dgn putera PuanMuzium. cute pose lilWaqi atu! hehe active ya mlm atu, lari sana lari sini...kesian nada geng kn bemain. kami yg melayan ia saja hehe. *

*susah lilWaqi ani kan teranah begambar bah. ingau ati kan bemain saja. besfren ku PuanMuzium dgn puteranya*

*ani time mkn. lilWaqi diSuap oleh puanrumah hehe. kami yg gelojoh mkn diBlakang tabir aa haha. trima kasih PuanMahkamah turut jua menyediakn mkn mlm buat kami walopun simple, kami trima saja.*

*dearFiance ku dgn hasbenPuanMuzium. santai mari becerita slps mkn. kamu diSinun, kami diSinin haha. apa yg diketawakan atu dearFiance? hehe*

Mlm atu walopun abit mengejar masa pasal suppose to be kan pigi kerumah my Babu lagi ada acara jua mlm atu tapi hehe masa berlalu sampai keAheran nda TERsadar bah...jadinya perjalanan kesana jadi cancel. Hehe singgah kadai saja bali air beteri krita. 

***

Nda diLupa Condolences/Takziah kpd family my ex-Classmate skolah menenggah, passed away sabtu lalu dlm motor accident dSg.Akar. Kami kwn2 lama yg incontact turut tekajut dgn perkhabaran, R.I.P dear friend. Sorang kwn skolah yg baik & berbakat.

***

Oh ani minggu baru sudah...apa cerita terbaru dgn family aku?

DiHari pertama minggu ani sudah ada undangan mkn2 diRumah tangah ku. Short notis saja undangannya, atas hajat apa pun aku nda pasti hehe...so kata doa Slamat saja la aa hehe. Aku & dearFiance turut memenohi undangan kluarga ku ani. 

Hidangan mlm atu, nasi & soto. Yeheee...kami baru merasa ni hidangan soto yg diSediakan my tangah ani. Supnya mmg marbeles la. Erk! wala foto la. Oh mlm atu, baru ku salamZiarah dgn kakaSepupu ku, baru jejak kasih sebab nda berkesempatan bjumpa time awal raya aritu. She's mommy-to-be la hehe Alhamdulillah.

Lps mkn ofcos sesi mari-becerita sama dgn lain. Mcm2 topik hangat timbul la...sampai famili tuanrumah pun keHeranan apa saja yg dibincangkan ahli2 famili ku ani.


*see! mcm serius saja topik nya tu kan. dearFiance ku dgn adik2 sepupu ku...topik? mebe hal kraja...wa pun taktau.*

Aku dgn lilsis duduk2 merehatkan badan saja. Skajap2 camwhoring mengisi masa...kami yg muda tecanggang meliat expresi org tua yg asyik becerita ani hehe. 

*my lilsis dgn adiksepupu lilAreej*

Sekian dulu update kali ini =)

No comments:

Post a Comment