Cari Hotel Percutian Murah DiSeluruh Dunia Disini

Monday, October 17, 2011

Pembakaran ke-2 jatoh kpd...

Salam ols...

hari isnin minggu baru yay!

last weekend, mood membakar dtg lagi hehe. simple food saja. oke pembakaran kali ani jatoh kepada 'the sofistikated pregnant Cik Ubi' hahaha...nama nda calang2 diBagi tu haha.

aku TERrajin buat 'stuffed potatoes'! actually kan buat cara yg simple saja, kira mau yg express gitu hehe. tapi tuptup TERbuat dgn cara yg sofistikated lah plg.

kata jua mau menu yg express kan...so bahan pun kena la express & simple jua kan. ofcos cik-cik potatoes yg cute & bunal2 (haha), tuna dlm tin (aku suka yg ada mayo dlmnya oke) & cheese.

pikces in-the-making tarakda so ku lakat sini gmbr potatoes yg sudah siap ready kan diMkn saja aa hehe.

*nampak keEmasan kan...i like tuuu hehe*

Oke gmbr bwh ni versi nada pencahayaan. So kureng sikit menyelerakan hahaha...



Dlm potatoes ada tuna then atas aku top dgn grated cheese. after proses pembakaran, lawa kaler atasnya. abit burned & brown saja usul kalernya, nda mcm before masak kuning pucat saja hehe.

kena buat lagi ni soon. kesian dearFiance nda ampit mkn haritu even myself (biasanya tukang masak nda ampit pun nda apa kan...cukup cium bau saja haha pinjam statement biasa tukang masak hehehe). well...apa pun kena refer schedule dulu bila mau masak haha yalakan kena la time dearFiance offday dtg lawat aku kan kan kan wink!

oke entri lain lagi nanti aa

have a great day ahead & slamat mkn tghari later =)

No comments:

Post a Comment