Cari Hotel Percutian Murah DiSeluruh Dunia Disini

Tuesday, November 8, 2011

10 Zulhijjah famili ku

Selamat petang =)

Slamat kembali bekerja hari ni ya...mcm masih mood bercuti ni, mcm mana niiii...waduh waduh!

Brunei bercuti Korban kemarin. Famili ku taun ni nada yg berKorban sebab taun lps ada yg berKorban dah. Taun ni mcm relax saja Raya kami, lagipun yg tua2nya kesibukkan dgn aturcara Majlis my babu nda lagi lama ni.

Pagi2 lagi aku dah awal bangun, nda mau diSambong bah tido ku aa...ish3! Mama pun awal pagi jua bangun, biasala rutin pagi cuti kraja ofcos mengurus halEhwal rumah dan pasal bapa & adik2 ku yg lelaki pigi sembahyang raya jua. Oh kemarin dearFiance ku bekraja jua so nahee raya cuti for him, sian kan?

*my brekfes. miGoreng diMasak mama awal pagi, ready-made popia juga diGoreng mama, eh! tapakKuda pun ada hehe yg diPotong mama dan semestinya niskupi bancuh sendirik aa hahaha*

Slps brekfes, smpt lagi kemas2 bilik sambil membuang masa kan getting ready pigi keRumah my tangah before tghari atu. Jemputan raya diRumah tangah. Tahlil & DoaSlamat for adiksepupu ku birthday kemarin jua. Alot of food diSediakan famili tangah...mkn sampai sanak parot hehehe.

*ani kes mau beGambar sama siDamit yg gagah aa...me, bigSis and lilAreej*

*tengah2 atu perbincangan sdg diJalankan. Atu baru separoh dari ahli2 parlimen tetap tu aa hehehe*

Raya yg ringkas buat kami skluarga. Lps mkn...apalagi org tua2nya sibuk dgn perbincangan.

Selamat Hari Raya AidilAdha kamu kamuuu.....

No comments:

Post a Comment