Cari Hotel Percutian Murah DiSeluruh Dunia Disini

Friday, November 25, 2011

"Air diCincang nda kan putus"

Salam Jumaat kamu

pagi tadi diKejotkan dgn lawatan sorang client company. nada pun early appointment ka apa. kelurusan aku diToilet so yg attend him was my project manager. still not recover from my flu the other day jadinya asyik2 berUrusan dgn idung saja dlm toilet haha kamu geli ye, insyaAllah akan beransur pulih.

since this client mau berjumpa dgn my project manager, so ber'meeting' lah drg bedua dlm conference room. aku...? hehe as usual buat my own works saja, buat apa busybody kan...

oh! tekejot aku, mcm aku kenal suara itu dan...bila ku subuk! mcm ku kenal itu muka jua...ayaiyai~

  *aik! pintu berbuka...jom curik gmbr! niat hati meliatkan my parents wajah terkini this person tapi nama jua gmbr curik kan.*

Slasainya meeting kan balik, dia selamba mcm biasa saja & greet the other staff...aku fhm & biasa dgn kelakuan sebegitu hehe. Atau adakah dia ada niat mau menegur tapi takot dgn reaksi ku hehe...tapi apapun aku sbnrnya nada niat mau mengenalkan diri jua.

Sebelom ni pun ada jua jadi tanda tanya my officemate juga my boss pasal this person. Sebab pernah bertanyakan nama ku sbnr setelah meliat initial dlm document yg diSign olehku semasa ia meeting sama my boss. Hehe jadi tanda tanya lagi ke slps ani....

Pesanan ku (walopun ku tau ia ndakan membaca my entri ani haha)~
hai uncle...ingatlah Air diCincang nda kan putus. Buka lah hati juga kluargamu. Mohon maaflah kpd org2 yg kamu sakiti. Ingat, famili jua amat berharga dlm hidup kitani...jgnlah diBuang.

Juga utk nasihat bersama buat teman2 & pembaca my entri.

Hari yg berkat, sama2 'bersih'kan hati.

No comments:

Post a Comment