Cari Hotel Percutian Murah DiSeluruh Dunia Disini

Friday, November 11, 2011

Apa istimewa 11-11-11?

Salam Jumaat kalian yg terjenguk blog ku yg nda sebrapa ani...

Apa yg istimewanya 11-11-11 tarikh hari ani?

Hmmmm...aku pun cuba kerah otak ni, apa yg menanti buat aku ni hari ani hehehe perasan sendiri kan. Yg pasti aku kraja hari ni, no special events apa...its js a date loh! Unless its my birthday kah apa then itu kira extra spesel lerr hahaha.

Haha merapok diPagi hari, nada kraja ka atau buat2 lupa dgn kraja ku hehehe...

Well, for sure ada yg lama sudah menanti dgn date hari ni kan? Ada yg birthday, ada yg nikah, anniversary, deliver baby atau apa2 aje la...bukan saja date lawa tapi mmg sanang di-ingati bah kan?

Tahun ni saja byk date nombor 1 yg lawa2 belaka mcm....

10-09-10 
(...eh! interframe jua date taun lps ani hehehe)
1-1-11
11-1-11
1-11-11
11-11-11

Nda istimewa buat aku, bukan bermakna nda buat org lain kan? So tahniah buat kamu2 yg menyambut tarikh yg istimewa hari ni, nda kira sempena special day apa pun oke =)

~~~

Alang2 buat entri ani kan, mari apdet2 sikit...

Kisah dlm rumah, psl kucing rumah ku. Aku bukanlah kucing-lover nor kucing-hater, cuma takot menghampiri kucing saja. Main2 dgn drg atu oke la, atupun sekadar jauh2 & kuis2 hahaha. Kasiannya...dari 5ekor tinggal seekor saja dRumah. Lps seekor mati diLanggar org dpn simpang rumah ku dan seekor lagi mati dikrajakan hanjing2 gengster menyerbu diSubuh hari. Tinggal anak2nya 3ekor tapi 2ekor mebe diCulik org, kalo yg menjaga atu bisailah kan. So yg survive ani diJaga & diProtect la oleh famili ku. Dua mlm ani dah parentsku simpan ya dlm sangkar dlm rumah ku bila mlm menjelma. 

Yesterday, brekfes sambil liat tv. Yg lain jln kraja sudah & adik2 ku yg cuti skolah masih betiduran. Tekajot seekor anak kucing ani kluar dari sangkarnya, lari2 round diruang tamu aa. Ededeh! Time ku brekfes liat tv atu ikut tah jua meliat tv...last2 mengalah tukar cari channel binatang tapi nda kedapatan so aku tukar la channel cartoon yg ada binatang hahaha bole lagi ya asyik meliat sampai tetido atas sofa.

Kisah lain plg...masalah kraja harian berhadapan dgn officemate. Hmmm...mcm rasa lali sudah dgn kes tuduh-menuduh ani tapi selagi bukan salahku ataupun aku yg buat...selagi atu aku kan counter-strike menepis apa yg diTuduh. Berani kerana benar kan kan kan?

Oh Majlis my babu about to come end of this week. InsyaAllah mudahan diLancarkan segala pekara.

Juga, Al-Fatihah buat ahlikluarga yg meninggal baru2 ani.

Sekian dulu entri sekadar mau timbul jua diHari tarikh yg cantik ani.

Semoga cerah & ceria saja hari ni =)

No comments:

Post a Comment