Cari Hotel Percutian Murah DiSeluruh Dunia Disini

Thursday, December 1, 2011

3 tahun

Salam semua =)

Dah masok bulan terakhir utk taun ni...
Selamat berCuti & Selamat berBelanja bulan ni jua hehe
oh! andainya kamu faham...
gerenti yg bekraja sektor awam atu teKidum iski waiting kan kan kan

Hari ni 1hb Disember 2011...
cukup 3tahun sudah la
3tahun apa...?
hehehe...cukup 3tahun sudah aku bekraja dgn company ku bekraja masani.
Kalau lah ada rezeki ku bekraja diSektor awam kan bisai...
Bukan apa, mau jua ku merasa balik kraja awal & cuti tiap hari Jumaat.
Bebas dari on-call job & jadi 'mangsa' masalah.
Selain atu, mau jua merasa kemudahan2 bekraja diSektor awam ani kan.

3tahun dgn company masani, mcm2 masalah & situasi yg diHadapi.
Tapi nda bermakna setiap hari ada masalah, biasala sehari-hari bekraja ada ups & down.
Kesabaran mmg mesti ada & fikiran perlu jua lakas betindak dan menyelesaikan dgn baik dan bijak. Bukan bermakna jua masani aku dah bijak hahaha...penyelesaian masalah yg bisai di-implement menurut situasi & keadaan masa atu la tu aa.   

Nda apala, masani bekraja keras utk kraja masani ani saja dulu. 
InsyaAllah ada rezeki, ada la tu.
Nda pun, teruskan bekraja se-ikhlas kitani saja...kan atu diKira ibadah seharian kitani jua kan.

Take care all =)

No comments:

Post a Comment