Cari Hotel Percutian Murah DiSeluruh Dunia Disini

Thursday, December 22, 2011

Tv Brunei News & Birthday

HalooO Dunia...

Hari yg cerah tapi mcm kn ujan jua cuaca atu.

Apa pun hari ni nda mcm kemarin. Kemarin atu terasa keadaan dBrunei ani mcm sunyi & suram saja. Byk ofis2 sunyi, bukan saja pasal ada yg beCuti tapi diSebabkan berita kejadian hari Selasa ani. Seluruh warga Brunei pun jua turut merasa sedih & simpati.

Byk yg mengikuti perkembangan berita pasal ani, mau jua tau berita terkini mengenai mangsa & kes kemalangan. im sure ada yg menitis airmata mendgr berita dari radio or meliat berita tv Brunei smlm atu kan...

Smlm famili ku kerumah PaUda ku. Jemputan yg singkat, perkumpulan biasa saja utk memeriahkan harijadi Mauda ku. Sambutan yg simple saja. Tapi kebanyakkan masa talk about topic hangat atu. We even waited for the 10pm Brunei News lagi, kan meliat lagi the news & apa yg dirakam kemarin atu. Salah sorang mangsa jua adalah rakan sekraja my bungsu, ia tah dinantikannya berita akhir atu jua.  

*famili members watching the news*

Alhamdulillah slasai & lancar jua sgala proses urusan penhantaran balik semua mangsa, ahlikluarga & yg terlibat kemarin. Jenazah jua slamat disemadikan. Menjunjung kasih jua kpd Kebawah Duli juga kerajaannya dlm memastikan smua proses berjalan dgn lancar. Kitani dBrunei ani pun rasa berterima kasih jua kpd pihak2 yg terlibat secara langsung ataupun nda diSabah, Malaysia atu. Dgr2 ada jua org persendirian yg menolong mengeluarkan mangsa semasa kejadian. Mudahan segala kebaikan abiskita akan dibalas jua olehNya, Amin...


===000===


So ani kisah smlm atu, we had a simple mkn2. Mauda diSurprise jua oleh anak2 dgn kek birthday. Kek soklat...nyumnyum =) She expected to have mkn2 saja kali hehe...

*haa...ato ya geram ati memotong hehe*

*Kek ulangtahun yg ke-44. Lps bahagi2, aku dpt curi sepotong hehe*


Oh...kemarin jua dearFiance's SIL birthday. Happy birthday~!!! ...kalo you baca my entri ani, you know who you are yer.

No comments:

Post a Comment