Cari Hotel Percutian Murah DiSeluruh Dunia Disini

Saturday, December 24, 2011

Projek 25

24 Dec 2011

Hola...
Nah! Sudah siap dan sudah slamat diKasi kemarin jua

Projek 25...sebab utk 25hb Disember, Hari Krismas hehe
Mini Hamper sempena Hari Krismas esok.
Lastminit plan sebab aku telupa kan prepare bajet for readymade Krismas Gifts for officemates bulan ni. Sepatotnya sediakan 5 tapi 1 dah diKasi Boss yg dh pigi outstation early this week dan 1 lagi cancel pasal telupa one of the staff nda sambut Krismas haha. 
So here it is the 3 models hehe...

*3 Mini Hampers yg colorful & hensem2 belaka hehe ceh!*

*close-up! apa ada diDalam?*

Dlm Mini Hamper ada:
1 x Kuey Moor Cornflakes
1 x Honey Cornflakes
1 x Kropok Popia Nestum

Kuey Moor Cornflakes ordered yg readymade dari kwn sePejabat mama, bnd5 sekontena of 50pcs. And the rest atu buat sendiri hehe thats the reason...adanya teaser picture before ani. Saja jee...

Oh that Honey Cornflakes, i should have bali bigger containers pasal my papercups diDapur atu bsr sikit la dari yg biasa. Muatan dlm kontena pun terhad jadinya. Anyway, thanks to LilSis jua yg tolong mlm atu. seKontena labeh Honey Cornflakes atu ku kasi 1 of the officemate yg nda sambut Krismas atu la dan selebihnya utk ngapngap diRumah hehe.

Kropok Popia Nestum buat yg original flavour saja. Plan mau buat rasa milo tapi tukar balik to Original flavour saja hehe.

Ok Enjoi the long weekend kamuu... =)



16 Dec 2011

Projek 25 currently in progress...
Sesuatu berkaitan dgn makanan lagi hehe


I call it Projek 25...why?
Will update soon =)

No comments:

Post a Comment