Cari Hotel Percutian Murah DiSeluruh Dunia Disini

Thursday, January 12, 2012

CF9 2012 Kids World

Hola people =)

9th Consumer Fair Brunei diAdakan last wiken sudah bermula dari 4hb Jan - 8hb Jan 2012. Pagi sampai mlm utk kamu jln2 round ICC atu liat2 brg & sampling mknan hehe. Anda ada suka? Saya pun suka hehe...

 

Last wiken atu jua masa kami penoh dgn activity. Jadinya me & dearFiance decided to go jua tapi on the last day la... Hahaha rasakan loh...ramainyeee org oke. Lagipun diSblhnya Stadium Tertutup ada BruXpo lagi, jadi bertambah2 lah org & parking pun panoh. Nasibla kami dpt parking jua. Shuttle bus stand pun ramai yg queue kan naik so we decided to walked up keICC atu saja la. Family lilsis dearFiance pun join skali, saja mau bawa nephew dearFiance liat2 tmpt 'Kids World' atu.

Mcm biasa la, Consumer Fair ani utk mengenalkan produk2 tempatan dan produk luar yg participate dlm event ani. So far byk yg sama saja especially brg mknan & produk rumah. Ada some area kami nda pigi sebab sangal dah kaki kan bejalan and liat2 brg. We only went to the food exhibition area, yg tgh2 atu and the 'kids world'. Awal2 rejek udah nda mau masok House of Snake hehe paham2 sendiri ye.

*Gingerbread man tandanya kamu dah dekat dgn area Kids World. Nephew dearFiance sebagai duta belon AngryBird hehe*

I must say entrance fee utk masok kTmpt ani mahal & rasa nda berbaloi. Kan masok atupun bepikir kami brapa kali tapi since niat sudah kan bawa nephew kTmpt ani so dearFiance bear all the entrance fee atu la. Bnd4 for per adult! Nasib 2 org nephew dearFiance nada bayaran. Kalaulah fee atu include ada activity for the kids-guardian then kami ndala besungut regarding the fee atu tapi ani....ish! malas mau sssakap dah.......

Anyway, enjoi je la pics yg smpt ku snapped on my phone.



*me act so happy konon haha. see behind me byk lapang je...bole put on more display ba kan kan kan*

*stage area. masani ada sesi lakonan kali...not sure hehe. ramai yg kDpn liat both mascots*

*hehe sori blurry image*

*haa...dua maskot ni la yg on stage tadi. nephew dearFiance smpt beGmbr jua tapi yg sorang atu takot kan lari haha. should have taken & post here that pic from dearFiance le hehe*

*the empty stage. masa diSana atu, i didnt realise pic of the 3-casts bwh atu peeking hehe*

*ok this one is sooo nice. candid shot of gelagat dearFiance & kluarga lilsis dearFiance taking happy moments pictures. my SIL ambil gmbr the eldest son & dearFiance taking pic of dearFiance's BIL & lilSon hehe so cute smuanya*

*my SIL & nephew. kalaulah candies atu bole diMakan...hehe*

*Kapal Pirates of the Carribbean tersadai tanpa kaptennya*

Welcome to the Balloon World area. Not much display tho. Tengok saja la.......

 
*istana ke Taj Mahal ni?*

*sapa mau pakai ni?*

*mcm ku pernah liat wajah ini? tapi diMana ya...*

*ani transformer ka? oh bole saja ku tumpaskan engko dgn mudah...dgn jarum je hahaha*

*family lilsis dearFiance. kamu suka belon on display or belon diTgn nephew dearFiance? hehe*

*Motor pun ada jua?*

*mari ku test! Hahaha bunyi-motor pun bunyikan sendirik apalagi kan jalan kan ia adoima...lenguh kaki menyurung saja*

Bila smua ngaleh dh jln2, ambil2 gmbr & pose mcm2. As soon saja kami kan exit, ada tia Kapten ani timbul dari kapal atu hehe menyampati menggambar jua la...jgn lalai~


Nada barangan kami bali diCF9 ani. We bought food saja hehe kan mengalas perot yg beKaraoke dari tadi atu saja.

No comments:

Post a Comment