Cari Hotel Percutian Murah DiSeluruh Dunia Disini

Wednesday, February 22, 2012

the Sisters & yg terkini ku =)

=)

Apa kabar kamu? Ada yg demam kah dgn cuaca yg nda menentu akhir2 ani...jaga2 saja kesihatan diri sebelom merebak oke.

Sudah menghilang lebih dari seminggu kan.......hmmm kan becerita, krg melarat bederet keTopik lain. Biar tia entri ani sebagai penebus entri2 terbaru dari ku diSini orait hehe =)

Cerita adikBongsu ku sebelom ani ada sini dan sini. Perkembangan terkini? Alhamdulillah kelmarin sudah keluar hospital. Lebih kurang 12hari menumpang ruang katil diWad 4 Hospital RIPAS atu. Dengan famili yg selalu ingau ati pasal kondisi adikBongsu dan rehat/tidur/makan famili ku yg nda menentu, Syukur tah sudah doktor finally membenarkan balik rumah untuk rehat saja diRumah. Kan lebih selesa macam atu kan.

Bukan apa, sudah tah adikBongsu ku nda selesa tidur rehat beAircon...macam makin2 betambah plg rasa sakitnya atu nda tedaya kan beGerak banyak. Apalagi mama yg menjaga jua, nda nyaman tidur bila Aircon melampau2 kuatnya. Ahli kluarga yg dtg melawat pun susah kan dpt parking, tapi bila dpt sudah parking...keAkhiran sudah bah masa melawat atu. Kesian menjenguk sekajap saja. Lain lagi halnya, ahli kluarga pesakit sekeliling yg kadang rasa merimaskan jua bila drg membuat bising mcm sana atu rumah sendiri. Nada timbang rasa kan org lain jua. Ish3...kebiasaan jua banar.

BigSis kembali keTanah Brunei hari Sabtu yg lps, slps 2minggu memerah otak diKota Singa hehe. Me & lilsis nda dtg menyambutnya, hehe kesian. Anyway, baik jua bf-bigSis ada sebagai ganti kami. Kami kesibukan mengganti masa kan keHospital lagi..ia tah.

*terima kasih lagi =) my ole2 plus few other things dari bigSis. hehe baru semalam sempat mendangani meruah luggage lps adikBongsu balik Hospital atu.*

Debaran my work performance review terasa minggu2 sebelom ani. Tahun lps sedikit excited & expected something great. Tahun ni, nda berapa kan expect more good comments from the top management. Baik jua berSedia utk sesuatu yg kitani nda expect terjadi kan kan kan. Oh by the way, my local manager admitted for surgery last week, jadinya masa my work review...hanya diAssess oleh Direktor ahmadnisfu dan Accounts Manager dari HQ luar sinun. Hehe lasted about 30minit saja, before2 ani ada jua la kan sampai 1jam lamanya. Maybe pasal my manager's absence atu kali not much details to bring up. Alhamdulillah walaupun nda memuaskan hati tapi baik jua ada komen2 yg baik dari encik Direktor hehe.

Hari ni, kraja rutin ku takes few hours saja diSiapkan. Ada kelapangan atu, sudah pasti la melawat kemari kan. Alang2 buat entri baru lagi ni hehe.


==========================

Dalam radio, dalam newspaper...banyak kali sudah DiAdvertisekan pasal DST Fiesta ani.
Kan kata im excited?...nda jua, kan mau jumpa the featured people atu...hmmm not really jua.
Tapi hal nya....dearFiance wanted to meet MayaKarin.
Penangan OmbakRindu punya cerita la tu aa hehe.
But he will be working on that day.
Adakah dearFiance ada tanda2 kan minta cuti hari atu...?
hmmm.......kitani nanti kan saja la hehe.

Hari Ahad ani, 26hb Februari 2012
Airport Mall
Pigi saja lah kalo kamu mau memeriahkan suasana sana jua =)

==========================


So kamu...........................apa cerita terkini kamu plg?

Adakah Rabu kamu tanpa kata-kata jua (its Wordless Wednesday loh!)....hehehe

2 comments:

  1. so you went to the fiesta? just by hearing from the radio sudah tau it was so happening.

    ReplyDelete
    Replies
    1. nda...went to Lumut instead for bday dearFiance's bro.

      yup au quite happening ey dgr2nya...

      Delete