Cari Hotel Percutian Murah DiSeluruh Dunia Disini

Friday, March 30, 2012

31 Mac 2012 tutup ofis?

Apa ada 31hb Mac 2012 ani?
Banyak pengumuman tutup kadai la, tutup pejabat la, tutup kaunter la...
Yang pastinya, pejabat ku ndakan tutup hehe kerja seperti biasa la ok.

Berita basi? Hmm biarla apa orang kata.
Mau bagitau jua ni hehe...

Oke sempena penutupan Tahun Kewangan 2011/2012 hari esok 31hb Mac 2012,
kebanyakan kaunter pembayaran diBrunei ani diTutup.
(sebagai ingatan utk diri sendiri jua incase ada bil diterima kan diBayar esok)

Kaunter2 Bank = Tutup semua. (Kaunter bank diMall Gadong maybe as usual hehe)

Jabatan Elektrik = Kaunter pembayaran & pembelian kad prepaid diTutup.

Jabatan Air = Kaunter diBSB tutup. Cawangan2 lain setengah hari esok saja.

Kaunter TAP = Tutup.

Kaunter Pos Ofis = Tutup.

Lain2 nda pasti, info atas pun apa yang berkenaan dengan tugas2 ku hehe.
Dan yang pasti esok ada acara besar diBSB kan kan kan...tau? nda tau?
 
Esok 31hb Mac 2012, jam 8.30pm.


Edisi mengadu nda malu haha...:
Kerja auditing ku terpaksa diBuat semula sebelum dateline minggu depan. Nasib pegawai HQ S'pore mau kasi aku waktu lagi. Pasal apa? Hmm...gara2 staff yang nda bertanggugjawap atas kesalahan sendiri menggunakan PC orang lain. Pandai2 hack password, selamba gunakan lagi walaupun boss dah warned, PC aku considered Private&Confidential sebab2 data akaun. I know lah if someone has using it, try to deny lagi. Sekali ku basuh, tau pun atu salah & nda patut diBuat. Aish! Marah besar dalam ofis kemarin...drama seminit tu hahaha. Siapa nda marah...tungkuslumus-kerja-3minggu hilang macam atu, bukan 1folder...4folder!

Sabar2...ingat kebaikkan diHari Jumaat.
=)

No comments:

Post a Comment