Cari Hotel Percutian Murah DiSeluruh Dunia Disini

Saturday, March 10, 2012

Brunei menang HBT 2012

Enough said, just wanted to update the result of this entry.

Result perlawanan sengit semalam.

Brunei Times frontpage today =)


Lepas Brunei menang semalam, kampong ku meriah dengan bunyi bungapi hehe macam esok kan raya tah plg.
Semalam hujan diStadium kah? Macam bisai saja cuaca malam atu kan. Aku nda tau tapi yg pasti diKampong ku nda hujan, selesa lagi belimpangan meliat match aa dengan lilSis...tapi gundah gulana plg tu hahaha.
Memang kuat persaingannya semalam atu, dua2 team mengganas bah hehe.

Well, komen ku diAtas bukan plg dari sudut pandangan pemerhati professional hanya peminat baru yg lebih teruja saja hehe.

As said dlm entri ani, benar lah Kebawah Duli turun meliat perlawanan akhir semalam. Dan rumor pasal dpt 20k seorang atu...hmmm rupanya 20k hadiah bagi Juara...keseluruhan le tu. Siapa yg melebih-lebih cerita atu aa ededeh. Apa yg diLiat semalam atu, penyokong Brunei memang bnr2 semangat la menyokong sampai keAkhirnya.

Satu cerita nda penting hari ni hehe...i didnt realise im wearing yellow today for work!
Until one of my officemate menegur hehe.
No wonder awal tadi pagi masa membayar Caruman TAP/SCP, pekerja2 bangunan sana atu tenung sambil senyum semacam je. Hahaha well if they think aku bangga pasal perlawanan semalam...yes ofcourse, org Brunei mana jua nda bangga kan kan kan. Tapi kalau sebab utama adalah baju long sleeve ku utk pakaian casual kraja diHari Sabtu ani...terlupa la plg kan iron hari tu, so pakai saja mana yg berterikah siap tergantung diDalam almari ku atu kan hehe.

Happy weekend all =)

3 comments:

  1. haha banar. siapa jua yang inda bangga.

    tapi ada jua yang over. ada liat newspaper? ada group of girls minta signature the players.. sampai ke dad (top part) kana sign.

    bida bah usulnya. masuk newspaper lagi tu untuk di baca oleh urang ramai.

    photog nya pun sama jua. behapa tah atu pulang yang di gambar and di post ke newpaper.. mana nilai MIB. adui *slaps the forehead*

    ReplyDelete
    Replies
    1. au ia tah bah aa...ada2 saja.

      besederhana saja bah menyokong ani walaupun happy berabis of the result.

      iatah balik2 udah before kana ingatkan, jaga tatatertib...kan kitani urg melayu & beUgama Islam. kadang ulah drg atu melabihi ulah kanak2 plg usulnya hehe.

      alum lagi pasal kes baling botol diStadium atu, kes tayarkereta kana pancit/garit lepas match, kes menghina tah...mcm2 saja kan.

      Delete
    2. awu yang pasal baling botol atu lagi jadi isu hangat. banar kalau luar negeri lagi teruk. sampai bebawa pistol apa. tapi there's no need for us here kan merendah kan diri ke tahap atu kan?

      memalukan saja. hujung pangkalnya it was just a game. over banar hehe. nampak fikiran masih sempit, discrimination masih berleluasa here. bukti sudah nampak dapan mata..

      Delete