Cari Hotel Percutian Murah DiSeluruh Dunia Disini

Tuesday, March 27, 2012

Bunga sejambak?!

Good morning~

Pagi2 masuk pejabat sudah menjangkau kraja kan diBuat kah kamu? Hehe

Hehehe pagi2 aku mau mengakun ponteng kraja skajap haha. Auu...kan exercise tangan kanan dulu memigang tetikus membaca artikel yang menangkap mata ku ani hehe alasan~

Oh title entri ku itu...menimbulkan tandatanya diKalangan kamu kan kan kan.
aku terima sejambak bunga dari dearFiance ke???
atau adakah aku akan memigang sejambak bunga nda lama lagi??? hahaha yang ani, tunggu~



Bukan la! Kan sudah bagitau tadi, sedang membaca artikel-artikelan ni.
Macam2 jenis berita timbul akhir2 ani. Paling banyak berita yang meregangkan otot kening ku sepasang ani adalah berita2 selebriti! Padahal boleh saja ku nda payah baca kan...tapi biasa lah kan perempuan, mau tau jua berita2 sensasi atu.


Salah satu berita dalam suratkhabar Brunei Times hari ni. Hari kejadian adalah Hari Ahad, 25hb Mac 2012. Macam mana lah orang Brunei kitani yang kesana atu aa? Kadai-kadaian banyak buka kah masa atu? hehe


Tau berita pasal selebriti melamar siSelebriti live on air baru2 ani...
Ringkas saja pasal ani aa.
Macam2 komen diDengar, diBaca & reaksi orang pasal ani.
Suka atau nda?
Komen peribadi ku lebih kepada nda. 
Memang plg banyak kata romantik ey selebriti atu.
Yes dari sudut lain memang romantik habis lah siapa2 yang mampu buat macam atu.
Tapi, kan lebih berMAKNA kalau ayat lamaran atu diBuat melalui indung kitani kalau nda dapat pun bersaksikan penjaga kitani saja kan kan kan.
Mungkin jua ia sudah buat lamaran rasmi kepada yang parents siSelebriti atau mungkin jua ia buat live on air atu saja2 for fun...
 Apapun, sorang2 lain pendapat & preferences kan. So ignore me hehe.


Mau highlight berita perkahwinan selebriti Malaysia Danny XFactor. Bukan minat banar, hanya amazed dengan satu deko perkahwinannya atu saja. Nda hairan, masani kalau bab barang perkahwinan berlumba-lumba vendor kan mewujudkan satu kreativiti yang lain dari lain supaya lebih tertarik diMata pelanggan & seterusnya menarik pelanggan2.

Sedang baca berita ani tadi...barangkali ada yang kata, ketinggalan pesawat orang ani hehe nda apa la. Liat2 gambar sambil atu, then there it was "Wah!!!"
Tau apa aku nampak?? ededeh kamu ni, jangan refer title kajap boleh nda...hehe

Deko pelaminnya unik.
Brapa jambak bunga kamu dapat kira? hehe
Sejambak bunga saiz brapa XL pun ku nda pasti ni drg lakat atu...
Walaupun simple idea tapi bisai diPandang kan. i like!

Tau apa lagi ku liat banar2...hahaha detail jua banar aku ni.
Shhhh! Jangan tegur...malu ku sebenarnya hehe
Liat bulatan nda lurus ku buat bawah ni...
Wah apa sebenarnya tu aa...are they actually stems???
Batang pisang nda jua...hehe...designer atu benar2 terperinci kerjanya. What about manik arah pemigang atu...drg gunakan BIG manik kali hehe.
Uish! Kagum aku. i like again!

Ok atu saja mau share berita hari ni hehe.



Berita nda penting:
Alhamdulillah dengan kata sepakat kami...Dan InsyaAllah mudahan akan tercapai apa yang kami ingin Laksanakan & khabarkan kepada seluruh keluarga. Doa2 kan aa. Terima kasih =)

No comments:

Post a Comment