Cari Hotel Percutian Murah DiSeluruh Dunia Disini

Saturday, March 24, 2012

Gathering for bigSis' bday last night

Selamat pagi kamu =)

Semalam selamat celebrate birthday my only kaka sudah.
Her birthday was on 14th March 2012 hari tu.
Cuma sempat buat gathering semalam, 10 days belated hehe. Nda apa la...

The initial plan for her birthday between me & lilSis was actually kan treat her for hi-tea saja on her birthday tapi we were all quite busy. 
bigSis been complaining of workload these days lepas balik kursus hari tu. so postpone dulu la...

Postpone punya postpone...hehe until bigSis berSuara mau hold family gathering, doa selamat kecil-kecilan saja kata nya. Ia tah tu berlansgung semalam.

*hohoho...how old are you again sis?*

*coklet kek aaa...*

  • Foodcatering semalam from HTC (nda pasti stands for apa, tapi amat famous diKalangan government sector utk acara pejabat) and...bigSis belanja yayy =)
  • Babu2 brought satay ayam, corn soup and few other snack.
  • Goodie pack for cousins juga bigSis belanja.
  • Birthday cake, sponsored by me & lilSis. Satu peringatan for lilSis...beli COKLET kek! hehehe
  • Bought bigSis chocolate saja for her birthday present tahun ni, shop at kedai coklet baru diQlap Mall lepas kerja kemarin hehe.
  • Oh extra goodie 'Sunlight dishwash' for babu2 & aunties. Actually a gift for lilSis or probably as sample product dari supplier company lilSis. lilSis brought home 1box and few boxes still left in her office, jadinya sharing saja dengan family members lain. Lagipun 'Glo dishwash' dirumah masih penuh tongnya. Familiar dengan 'sharing is caring' hehe...

Well, its just a small family gathering.
Asal perut kenyang, ada masa lepak santai berCerita sama family cukup lah kan.
Kan masani cuti sekolah, jadinya manfaatkan sikit la masa adik2 sepupu yang tengah berCuti kan berjumpa sepupu2 yang lain kan kan kan...
They all went home almost midnight semalam.
Berkemas rumah & dapur pun sampai keAkhir malam.
Apa la nasib orang2 yang berkerja hari ni kan hehe for FAMILY...its ok loh =)

Happy weekend =)

No comments:

Post a Comment