Cari Hotel Percutian Murah DiSeluruh Dunia Disini

Friday, March 9, 2012

HBT 2012 Final Match

Tonight!!!!!

Mari meriahkan, bisingkan, riuhkan malam abiskita malam ani untuk
 HBT 2012 (Hassanal Bolkiah Trophy) 2012.

Perlawanan Akhir antara: Brunei & Indonesia


Antara tebuan muda kitani yg akan berentap malam ani.

Terjadi 'Bruneian Wave' semenjak Brunei semakin ganas berentap untuk masuk kePerlawanan Akhir. Sebagai tanda sokongan tebuan muda kitani jua tu bah.


Anyway, diMana-mana topik hari ni banyak mengenai tiket HBT 2012. Kesian jua rasa hati pada yang nda ampit atu walaupun dari jauh & awal2 sudah menunggu. Apa boleh buat, layan tv Brunei saja kitani malam ani aa...sama tah kitani tu hehe.

"To Lilsis di-ingati sudah tu aa...pintu StadiumKu hanya diBuka once aku balik rumah sudah. Jalan2 tah saja dulu lapas kraja atu, shopping mangkanan ringan utk malam ani ka hehe..."

Kuaci amat sesuai sekali.

Kalau tabal masih wallet, beli ani jua.

Kalau mau claim from me, bali ani jua.

 Ani pun boleh jua, stok utk aku plg tu hehe...

Tapi kalau malas kan menyopping...apa kata katik2 mesej suruh bigSis blanja bawah ani hahaha. Delivery saja, one call away. Tapi awal tah kali menelipun tu aa, barangkali delivery man kan liat match jua hehe.


Ok sekian dulu.
Ada sudah kan berangkat keStadium? hehehe...
Ada yg mengadakan bbq diRumah kan liat match ani dgn family?...ey tesliur tah plg nah!

Bah ok2...enjoy perlawanan malam ani ok =)


Psst...Adakah benar rumor ani....???
Kitani nantikan saja.......
Adakah Kebawah Duli akan turun padang malam ani?
Adakah benar sekiranya Brunei menang, pemain2 Brunei akan menerima 20k seorang?
hmmm...nantikan aja la...
yang kitani mau pastikan..........
Adakah Brunei akan menang malam ani??? Hehehe

No comments:

Post a Comment