Cari Hotel Percutian Murah DiSeluruh Dunia Disini

Friday, March 16, 2012

Sedang berCuti? i'm not... =(

Salam Jumaat kamu...

Pagi2 tengah ready2 kan beSiap kan kraja...
Sunyi ey...nyamannyaa...selesanyaa...
Aik?!!

Biasala hari Jumaat, kadang sedikit sunyi suasananya dari hari bekraja lain kan.
Bagi pekerja swasta, mau nda mau pun...macam nda biasala plg kan hehe.

Hari Jumaat lain2 ku, biasanya pagi2 ada dangan urang kan ready bekraja jua who is lilSis.
Dan jua lilBro getting ready for mengaji diMasjid Jame', berabut bilik mandi la tu aa...who is aku yang hantar since kawasan kraja ku jua.
Mama plg hehe rutin pagi2 biasa udah buat breakfast.

TAPI hari ni???
Aku sorang saja yang semangat awal bangun getting ready kan kraja.
Haha perkataan 'semangat' perlu lagi ku tekankan kah dalam kenyataan diAtas atu hehe.

Huhuhu soooooo jealousssssss ey...!!!
Semua urang rumah berCuti hari ni laaa...

lilSis ambil cuti hari ni kan bePergian keKK dengan kawan2.
lilBro berCuti mengaji jua, biasa kalau cuti penggal sekolah...mengaji diMasjid pun cuti jua.
Hari Jumaat kan pekerja awam berCuti.
Dan hari ni dengan rasminya anak2 sekolah berCuti penggal sekolah selama seminggu.

Uwaaaaaaa....aku mau cuti juaaaaa!!!

Ok ok! Lap aing mata, lap ingus. Hahaha macam sibanar...
Sambung bekraja ey, menaip kraja kah apa ni....hehehe marah ka Mr.Monitor ani.

Selamat berCuti sapa2 yang berCuti atu aa =)

No comments:

Post a Comment