Cari Hotel Percutian Murah DiSeluruh Dunia Disini

Friday, April 20, 2012

Free Voucher

Yippeeeeeeeeeee!!!!!! Free Voucher!!!

Tapi...Alamakkkk!!!

Voucher Health Check Up saja ok. 
Utk pakej 'Cardiac Risk Factor' diGleneagles JPMC Brunei.


Voucher diKasi tadi oleh boss kpd semua staff. Means semua kos bayaran diTanggung boss le tu except registration fee hehe. Kira ok la kan. Kejarangan org prefer to get this kind of voucher. Kalo ada peluang, kenapa diLepaskan kan. Terima saja, utk kebaikkan sendiri jua. Boss kasi jua atas alasan utk memastikan kami nada perkara mengejut yg sama terjadi arahnya.

Kalo la voucher shopping, lagi i happy lebih hehe.
Sapa kata nda beSyukur...beSyukur ey, nda pernah ni pigi Health Test. Kalo diTest masa sakit kHospital atu lain la, unexpected kan. Ani macam...i have to be ready for it & expect a good health examination result!

Bukan mcm yg pernah ku lalui dulu...
skaligus buat semua test, diKala diri lemah nda 'sihat' tah lagi.
*November 2011: Klik apa yg terjadi...*

For this Health test, may need to make an appointment beforehand. Nda mau the same time dengan officemate, aku saja bini2 antara kami adoima...test lari arah treadmill krg jadi bahan buli drg tu, faham sudah spesis officemates ani.

Hehe see notes written atu jua sebagai ingatanku nanti sebelum menghadapi health test. Perlu berpuasa-makan (minum boleh hehe) dari malam sebelumnya, pakai pakaian sukan dengan kasut sukan jua oke & pendaftaran diKaunter 10ringgit ye.

Selain atu, hehe perlu inform dengan boss jua...kuli pejabat ani akan menghilangkan diri dari mejanya buat beberapa waktu. Next month saja ni usulnya, kebizian ni this coming week. Nasib la voucher expired December 2012.

Will share new experience ani nanti =)

No comments:

Post a Comment