Cari Hotel Percutian Murah DiSeluruh Dunia Disini

Saturday, June 30, 2012

Birthdays on 17th June 2012

Hari Ahad, 17hb Jun 2012.

Berjanji untuk hadir undangan sambutan harijadi family dearFiance.

Sambutan harijadi:
14tahun bagi adik bongsu dearFiance
anak2 buah dearFiance yg ke-3tahun & 2tahun

Memandangkan dearFiance balik kerja pagi Ahad atu, he had to rushed to fetch me that early morning untuk memulakan perjalanan keKg.Lumut.

Kan diJadikan cerita, that early morning sempat lagi singgah Ke-Giant Rimba shopping for some stuff for his family. Kami dua diAntara shoppers terAwal Giant hari atu la haha sampai dearFiance pun cakap weird rasanya shopping diAwal pagi atu hehe

Selesai saja beli all the stuff we need to buy, then zoom ke-Kg.Lumut.

Brought snacks & dessert saja untuk acara ani. 

Sampai saja, ramai sudah yang datang. Hehe terpaksa kami dua menyelinap dari belakang rumah.

*i took this photo. itu lah diKasi handphone org lain, nda pandai aku adjust macam mana hehe canggih bah your phone atu dearFiance...*

Cutting cake session for the celebrants =)

*Kek utk 3org. Tema Angry Birds! Should request for 'Happy Birds' laa, kan ni happy celebration hehe*

*Apa la yg diLiat drg atu aa...*

*mari potong sama-sama*

*makan time for us masani. hehe dahulu kan para jemputan dulu yaa..*

Sewa bouncer for the little kids for that day. Nda teranah kanak2 ey. Duduk, makan, main bouncer, rehat then balik2 cematu la until late evening bah. Me myself meliat ani pun ngaleh bah. Tahan kanak2 ani bemain...

*this birthday boy got his special pool. sebenarnya takot to join main bouncer hehe*

*love this chubby boy. main basikal saja ya that day. and most of the time sorong-sorong saja bukannya mengayuh hehe*

Had a great sunday hari tu. Everyone had a great time =)

Happy weekend all.

No comments:

Post a Comment