Cari Hotel Percutian Murah DiSeluruh Dunia Disini

Wednesday, July 11, 2012

lilCuz engagement 8th July 2012

Congrates & Welcome to the club lilCuz =)


Mari mulakan penceritaan pada petang hari minggu 8hb Julai 2012 baru2 ani. 

Menjemput ahli kluarga terdekat sahaja dan menerima rombongan few families dari pihak lelaki.

Insiden merisaukan dari foodcaterer & khemah. Us the family pun ingau ati bila makanan belom sampai. The day before sepatotnya mendirikan khemah tapi hanya diSetup 4jam sebelom majlis bermula! Food arrived the same time rombongan pihak lelaki datang.

Apapun other than that, yang lain2 ok.

*salah satu khemah depan rumah. psst! sebenarnya mau gambar dearFiance asyik berCerita duduk diSinun hehe*

Berada diBeranda luar rumah meliat tetamu yang datang. Cerah ceria saja matahari diLuar masa atu :)

*lilCuz & me*

*babu, lilCuz, me & lilSis*

*bigSis, bungsu, babu & maUda*

*lilAreej also there*

Once rombongan keluarga pihak lelaki sampai, tarus join masuk keDalam rumah hehe. Nda diSangka ramai keluarga pihak lelaki yang datang masa atu. Nya lilCuz durang iski mau meramai majlis. Yup diFahami tuuu...

*ok. found my spot! dekat pintu saja, dapat skodeng orang diLuar haha...see that! kedapatan nah...*

*lilAreej siuk sendiri. menari ni ya hehe*

*ani ahli2 kumpulan yang join my spot haha. lilSis & lilCuz*

*bigSis & me*

Few pics suasana dalam rumah plg. Bermula dengan wakil pihak lelaki berbicara.


*3 of the 5 hantaran. hantaran buah & kek coklet habis diKongsi makan dengan family. thanks cuz hehe*

*hehe perempuan side very packed le*

Selepas menjemput lelakinya makan diDalam khemah...apalagi yang perempuan berubah tempat menyerbu lilCuz yang baru turun for the future-MIL kan menyarungkan cincin. Nasib lah acara bukan diDalam bilik lilCuz, kesian gerenti nda selesa tu kan naik keAtas sebab limit space saja.


*oh sungguh sesak sekali. ni saja ketinggian yang mampu ku capai kan menggambar lilCuz together with her future-MIL*

*her future family in law*

Akhirnya.......Sempat jua kami bergambar bersama. Tapi nda semua sepupu join, was rushed by the photographer to take part.

*With the sisters, kakaSepupu & adikSepupu*

*ofcourse me menyempat begambar with lilCuz. sorry for the second time this pic aa*

Alhamdulillah selesai acara & lancar segalanya. Lapang hati sikit my lilCuz & family my tangah.
*sesi my family rehat santai mari berCerita malam nya atu*

*kesian little princess ani mcm lalah bekraja saja bah hehe*

Doorgift of the day is keropok pisang. Everyone love it. Tua, muda, yang damit, yang basar...sesuai diBagi sebagai pemberian. By the way, lilCuz kasi different flavour. Ada rasa Biasa, Manis, Masin dan Manis Masin. At the end of the Majlis, us the family pun berabut memilih mau flavour apa bah hehe.

*chose flavour manis for dearFiance & manis masin for myself. TQ lilCuz.*


Alhamdulillah selesai sudah =)

No comments:

Post a Comment