Cari Hotel Percutian Murah DiSeluruh Dunia Disini

Wednesday, November 21, 2012

Cuti cuti hari ni

Harini sedang berCuti Cuti. Dua kali sebut Cuti. Dua hari Cuti lah haha =)

Harini dan esok, aku cuti kerja. Sebab apa? Nada specific reason hehe. Harini pun pigi insuran bertemankan dearFiance uruskan kereta diLanggar minggu lepas saja =( 

Lepas tu melawat kereta diWorkshop Jerudong. Alahai...terubat rasa meliat 'siPutih' hehe. ish ish ish troma sikit rasa bila menganangkan apalagi accident the first time atu ='(

After accident last week atu, yes honestly motivasi kan pigi kraja or buat kraja diOfis atu mcm entahla...nasib kebetulan nda byk works coming in masani. Kalau nda bah, stress rasa diri. Oh! Cuti ani pun last minute memohon, the day before saja inform boss. Tau2 boss approve jua yeheee...

Nda pasti activity apa kan diBuat esok. Yg pasti bercuti diRumah saja hehe.

DiKala diri membawa rasa kan bercuti ani, menyibuk kan diri uruskan 'the new thing'. Eh! Balom rupanya mention diSini apa sebenarnya hehe pending lagi la entri ku satu atu. Well, semenjak-menjak nada mood kan bekraja, i was surprised that im getting more excited & motivated menguruskan this 'new thing'. InshaaAllah mudahan tercapai hasrat diHujung usaha2 ani...ameen ya Allah.


You? Apa terbaru? Hehehe...

Next time =)

No comments:

Post a Comment