Cari Hotel Percutian Murah DiSeluruh Dunia Disini

Saturday, February 9, 2013

The sister's vacation

Selamat Malam.

Lama sudah the sisters planning for a vacation untuk awal tahun 2013 ni.
Im also excited to join kalo nada halangan.
Told the sisters, kalo pigi KL Malaysia...i mau join sekali.
Mungkin dapat survey barang2 my Majlis, inshaaAllah.
Tapi atu mungkin saja...semuanya masih dalam perancangan, manatau perancangan awal ani memudahkan dikemudian hari.

Anyway, aku sendiri lama dah nda vacation jadi penumpang kapal terbang hehe
Uish! Almost 10tahun laaa...baru terkira hahaha
Last year the sisters, had their vacationsSS together TAPI aku nda jua dapat join sebab leave nda approve.

Now, looks like this year also nda menjadi jua untuk aku ikut sama =(
They plan to go awal bulan March ni. 
After this review, the management keep reminding of me going to assist on the account auditing this March. 
In my mind, LOTS LOTS LOTS of accounts works to eyyyyy... >_<  
Also means, my leave DEFINITELY....GUARANTEE...100% nda kana approve tu.

Oh! Yesterday bigSis and lilSis sudah confirm beli their tickets.
Uwaaaa...im soo jealous. 
They're going to Singapore!
Dubai cancelled, to Singapore saja durang.
Im going to torture them beli kan Biskut 'Begawan Solo' banyak2 hehehe
or maybe prepare some list kali bisai aa hahaha

*is this enough?*

Mungkin bukan bisai masanya kali untuk ku berCuti keLuar negeri awal tahun ni.
There will always be another time. Percaya untuk pujuk hati diri tu...
Sabar saja, nanti saja ikut sama bila the timing is right & ofcourse nada apa halangan on every sides. 
Baru tah enjoy vacation bila nothing to stress about kan kan kan...


Ok lah Selamat berHujung minggu.
Mudahan esok will have something to cheer about hehe mcm kesian bunyinya...

No comments:

Post a Comment