Cari Hotel Percutian Murah DiSeluruh Dunia Disini

Tuesday, March 12, 2013

Crepes

Masa musim durian hari tu, banyak blog2 hangat published entri on new recipe.
Crepes Durian antaranya yang hangat masa tu.
Dan ada yang mampu mencuba buat sendiri resepi baru tu.
Aku menahan rasa saja. Eventho liur sendiri mau merasa crepes ni hehe...

Kan buat sendiri...malas.
Lagipun nda tau, rasa apa yang bole diBuat selain Durian.
i tak makan durian hehe. 

Crepes ni jenis pencuci-mulut sejuk rupanya.

Finally terjumpa dalam FB, ada rasa lain selain Durian jua rupanya.
Excited kan beli and merasa.
Cuba cari nama ni diFacebook: DeLightz FullBitez.
Jualan untuk diBrunei sahaja hehe.

Minimum order is BND5.
Mencuba rasa Oreo, Strawberry and Blueberry.
Antara tiga diAtas, lebih suka rasa Oreo.


Nanti kan merasa ChocMilo plang ey...
eh eh! coklet~ jangan nda heran haha

No comments:

Post a Comment