Cari Hotel Percutian Murah DiSeluruh Dunia Disini

Friday, April 12, 2013

My SP April'13 orders

Assalamualaikum
Selamat pagi jumaat =)

Awal masuk kerja harini becos of this.......

---------------
Road Closure for 22nd ASEAN SUMMIT 2013.
Time : 8 am - 9 am and 7 pm -8 pm
On these days :
12th, 17th, 18th, 21st, 24th and 25th April.
The road closure is from Empire Hotel & Country Club through the Tutong/Muara Highway - Tungku Link Highway - Hassanal Bolkiah Highway leading to the
government complexes, and then straight to Jln Kumbang Pasang leading to the Prime Minister's office kg Melabau.
-----------------------------------------

yup! apa bole buat...almost all jalan terkandung dalam perjalanan dari rumah menuju kerja.
aish!

yesterday received my purchase from SOPHIE PARIS =)
jadi member last year pun...gara-gara mau beli-merasa-guna peel-off mask nya haha
susahnya pasal nada kedainya saja diBrunei ani
sebelom jadi member dulu pun, pernah beli handbag this brand diExpo jualan.
love the quality, tahan lasak jua la hehe now masih dalam simpanan
sekarang tambah koleksi beli 1set handbag and wallet.
plus 1 peel-off mask hehe nda ketinggalan jua banar

SOPHIE PARIS brand ni nda pasti banar berasal dari mana...
pasal some item bertanda "Made in Indonesia", "Made in Philippine" la...so malas mau perah otak banar which one actually hehe
Yang PASTI im a member dari 'sponsor-person' dari Malaysia hehe.

collect barang dari pos ofis sebelum masuk kerja ptg kemarin
nda kesah la brapa minit lambat masuk ofis, yg penting kemarin atu HAPPY terima my barang sudah hahaha

Bought 3 SOPHIE PARIS items.
Wallet sama design dengan Handbag & Peel-off Exfoliating Mask.
These also as a gift to myself for good WORK performance taun 2012 hehe 

SP Wallet abit basar from my current wallet.
Semalam fikir dua tiga kali mau guna kah nda.
At last, tutup emosi sendiri & pindah kad2 dan dollar dari wallet lama haha
I need a new wallet jua ba sebenarnya...its time to change sudah!
Umur wallet lama atu pun dah capai umur lebih 3tahun.
Benang2 pun dah terkluar-kluar sudah...nah tiba masanya diTukar la tu maknanya walopun muda masih kan kan kan hahaha

inshaaAllah ada masa will make review on SP Peel-off Exfoliating Mask atu ok.

For the time being, ku kongsi lagi entri SP Peel-Off Moisturising Mask sebelom ni.
Klik gambar bawah utk entri


 Lawat2 Sophie Paris Malaysia catalog for window shopping

No comments:

Post a Comment