Cari Hotel Percutian Murah DiSeluruh Dunia Disini

Monday, September 9, 2013

Basket for my Brooch

Bisai kan?! 
Nyaman mata memandang nda berselerakkan usulnya.

Tempat simpan my fabric brooches :)
 From above to below condition, lebih terUrus plus ada extra ruang utk menambah koleksi.

---------------

 (1)
Before transformasi. Sangat semak diMata ku.
Kadang perlu sangat hati2 sebab bekas untuk simpan adalah kaca!
Hehe pinjam koleksi simpanan glass tray mama saja. Pinjam brapa taun yea?? hehe

(2)
Beli bekas plastik ni. Pilih shade my favourite color. Biru la!
Banyak kedai pun jual jenis ani.

 (3)
Sempat beli masa my monthly shopping hari tu.
Sangat murah BND2 saja satu.
Kalau mampu & mau design yang lebih 'glam' bole pilih kedai yang exclusive la aa hehe
Pilih ni pun mau yang ringkas & bekas tinggi dari sebelom ni untuk muatan yg banyak.

 (4)
See! Bisai kan. Semua duduk rapi saja dalam atu.


 Hehehe glass tray sebelah tu ready sudah diPulangkan ketempat sepatotnya.
Kamu pun mesti pikir kan...kenapa la aku guna glass tray atu hahaha
aku pun nda pasti! hehe
maybe masa susun bersihkan bilik dulu, cari yang senang saja...ruah almari dapur mama then pinjam satu hahaha

ada yang geleng kepala hehehe

1 comment:

  1. lau mau lawa g..try bge renda siring basket atu..lg menyerlah tu..hihihi..

    ReplyDelete