Cari Hotel Percutian Murah DiSeluruh Dunia Disini

Sunday, September 22, 2013

EXCITED :)

Selamat berHari minggu semua :)

Lately kerja meletihkan. Buat kerja bukan yang biasa diBuat. Jadi teacher! Memang bukan bidang ku.
Tapi apa boleh buat, kerana rezki kerja lain ku tabahkan untuk beberapa hari lagi.

Selama 2minggu terakhir sebelum ku berhenti ani, perasaan terlalu EXCITED dalam hati.
Nda pasti mengapa...
mungkin kah ku EXCITED kan menghadapi tugas-tugas baru atau...
EXCITED kan menghadapi environment diTempat kerja baru. 
Nda faham aku EXCITED nya ni macam mana hehehe

Apa pun, im just so EXCITED!
Sampaikan hitung hari bila mula report kerja diTempat baru.
Asyik-asyik hitung...hitung, liat calender balik-balik hahaha
Sampaikan tadi jua awal bangun siapkan ironing baju kurung kerja untuk hari-hari minggu depan. Ok lah merajinkan diri sikit hari minggu ni.
Sampaikan tadi ALMOST memilih baju & trouser untuk diPakai hari pertama report work nanti hahaha OVERnya aku! Tapi nasib terfikir...nantilah saja, masih ada minggu depan. Manatau ada masa nanti shopping baju kerja, dapat jua menambah keceriaan kerja diHari pertama dengan baju baru hahaha lagi OVER.... 

Need whole new wardrobe for my new job ani nanti. Perlahan-perlahan lah ku kumpul koleksi pakaian kerja berseluar. Maybe because of the place & the environment, for me its BETTER to wear trouser. Yelah masani pun kerja tiap hari sabtu, pakaian casual pun kadang alternately pakai seluar jeans, jegging, trousers ataupun long skirt. Now kena shopping more trouser style la seluar ku nanti...aiyooo nanti la pikir lagi

Apa yang pasti..minggu depan minggu terakhir bekerja & jadi teacher hehehe

Happy weekend all.
I'm EXCITED for nextweek. Nanti lagi ok :)

No comments:

Post a Comment