Cari Hotel Percutian Murah DiSeluruh Dunia Disini

Saturday, September 7, 2013

Good bargain

my GOOD BUY awal bulan September ni :)
suka banar i...hehe

shopping pun lepas terima gaji.
aman damai rasanya shopping diKadai2 nda time sasak ani hehe
lumrah pekerja swasta, gaji terima akhir sikit dari pekerja awam TAPI kadang nda siuk slalu saja missed SALE dikedai. sabar saja...
kadang TERbeli masa SALE pun tanpa rela gunakan saving haha kedapatan


Tau brapa harga kerosakan dompet ku utk 6 items (5items plus 1 item free) diAtas ani.....
smuanya BND53 saja hehe..

1x Handbag (BND15)
1x Knitted Vest (BND10)
1x Long Skirt (BND18)
1x Light Pink Small Bag (BND5)
1x 3-zip Small Bag (BND5)
1 FREE small bag ala harimau skin hehe

Leather bag tu bukan original yea. Nda brapa arif pun design handbag brand mana. 
Beli pun sebab perlu sangat utk guna basahan kerja. Besar & material i want which also keras nda dpt dilipat-lipat hehe. Senang lap bila terkena hujan, muat envelope A4 untuk masukkan report/papers kerja untuk urusan luar. Aik?! Nda taula kerja baru ni nanti perlu angkut A4 dokumen dalam beg lagi kah nda hehe...

Knitted vest senang utk padankan baju dengan baju plain lengan panjang. Koleksi vest ku amat sedikit so why not beli utk menambah koleksi kan kan kan...

 Long Skirt. Oh! Lama sudah nda pakai skirt panjang. Dalam koleksi sendiri pun hanya satu dua seingatku. Tambah koleksi & skali skala pakai skirt daripada sluar Ok jua kan.

Light pink small bag untuk simpan compact powder, lipbalm, minyak urut tigerbalm, pad & small body spray. Beg ni simpan dalam my handbag, very terUrus bila subuk dalam handbag ku hahaha...

3-zip small bag untuk simpan 2 handphone dan very small notebook+keys.

FREE small bag atu masih lagi dalam simpanan. Nda tau mau gunakan untuk simpan apa lagi. Design pun bukan my taste hehe.

Eh?! Nda realise la masa beli atu color shades semua mostly warna purple.
Aiyooo salah pilih color jua agaknya aku ni.
Except that bag warna biru tua.

 All for BND53.
You think i got Good Bargain or not ni...hmmm i think so
but you think??
hehe kalo nda pun...hohoho aku TERbeli sudaaaa...

No comments:

Post a Comment