Cari Hotel Percutian Murah DiSeluruh Dunia Disini

Wednesday, June 26, 2013

Spotted @ Bibd Kiulap!

Alhamdulillah. Lately, hujan turun dibeberapa tempat diBrunei. Mudahan berkurangan sudah kadar jerebu masa ani.

Not because musim jerebu ani, aku makin rajin observe cuaca & berita terkini TAPI myself ani bah still in recover dari demam panas, batuk, selesma. Pakej ey...immune kurang sudah, terkejut dengan perubahan cuaca kali hehe


Ok ani cerita lain. Berlangsung awal tadi. 
Jadi tah menggambar dari beranda my ofis hehe

DPMM at Bibd Kiulap. 
Spotted!

Merasmikan selepas renovation. Yup! Makin lawa sudah ground floor Bank BIBD Kiulap. Nampak luas dan kemas sudah.

the arrival



biasanya parking depan Hua Ho Dept Store ani ditutup. tapi harini awal2 sudah fully occupied. apalagi kawasan building my office. ada jua tawaf labih 3kali. banar2 tah banar bisdurang ani...

merasmikan front label. kenapa la...nda sediakan tali untuk ditarik saja dari bawah kain penutup label atu...sibuk2 lagi pekerja kan naik tangga ishishish...

I still see masih lagi balom habis majlis didepan ani. Hopefully balik tengahari ni nda sesak jln dikawasan sini ani...fuh!

Nanti tulis entri pasal bulan2 lepas punya cerita aa...

Friday, June 21, 2013

Assalamualaikum...kembali lagi =)

Assalamualaikum semua =)

selamat berhari jumaat & selamat kembali bersiaran diSini hehe...

im back yo!

Mudahan lepas ani kembali rajin menaip entri-entri baru. Hampir 2bulan nda melawat diSini, update2 dari bloggers lain...rasa bersalah ada jua. Sunyi bah usulnya sini ani, nasib nda kedengaran bunyi cengkerik ka apa haha hOvverrr..

Oh! bulan Mei penuh dengan berita & kejadian nda menyenangkan hati. Macam2 perasaan yg nda baik datang. Rasa kan mau run away & be alone saja. Alhamdulillah as time goes by...esewahh heheee...perlahan bulan Jun ani kan berakhir, perlahan jua 'aura' yg nda baik2 atu menghilang & cuba ku lupakan....haha i gerenti you all kata, apa benda bini2 ani cakap na ku paham yawwww....hahaha apapun im grateful smuanya semakin ok. Perlu kuatkan sabar dalam diri saja...insyaaAllah ok la tu

ada masa terluang nanti insyaaAllah akan merajinkan diri menulis suatu cerita yg baru hehe

nanti lagi aa...

be safe & healthy all. brunei diLanda jerebu lagi uish...