Cari Hotel Percutian Murah DiSeluruh Dunia Disini

Friday, August 21, 2015

Macam-macam acara

Related dengan entri ni.
Throwback!
Macam-macam acara tapi ni ringkasnya saja.

Raya lepas jua celebrate birthday my lil bro.

Jumpa my bestie. Happy sangat!
Setahun lebih sudah menetap dinegeri orang atas urusan kerja.
Raya tahun ni balik Brunei utk raya dgn family.
Biasa kami bertiga. Sorang lagi ada jemputan keluarga.
Bulan Puasa pun nda sempat 'date'.
Menyampaikan hajat hati & melepaskan rindu.
Ni pun Majlis Mandi Belawat adiknya.
3-in-1 lah meet kali ni.
Datang kerana majlis, beraya & melepas rindu sahabat haha
Alhamdulillah kesampaian jua.
Ya lah dengan besties saja tmpt mengadu, mengusut & meluahkan rasa.
Kata org..
walaupun jauh dimata tapi dekat diWhatsApp hehe
Bergambar bersama bestie & sisters

Ada seminggu time raya tu, tolong my lil sis buat preparation.
For her engagement soon.
Preparation dari macam segi hal.
Terpaksa reflect back apa saja diperlukan masa mine dulu.
As usual since i love decorating.
Helped her settle this item.
Done!
Nice combo colors. Just like mine dulu i think.

The next week acara family berkumpul for wedding adik sepupu.
Kumpul2 lepak, ada makan, tolong-tolong prepare & hias barang and so on.
Eh eh sempat selfie dengan kesayangan hamba.

Last gathering dgn family sebelum wedding adik sepupu.
Ada family game. Macam lucky draw.
Each family bawa few items for exchange & draw.
Ni contributions my family for the game.
Memang semua suka game yg ada hadiah kan kan kan!
Siapa jua nda kan?! hehe

Seminggu lepas selesai sudah wedding adik sepupu ku.
Majlis start awal pagi.
Kan family dekat.. mesti lah awal datang kan.
Since my family belah pengantin lelaki, tolak pun terpaksa lah awal dari Bandar.
Pengantin perempuan dari Belait.
Alhamdulillah selesai. 
Nxtwk acara my lil sis plang.
Mudahan dilancarkan segalanya amin...

No comments:

Post a Comment