Cari Hotel Percutian Murah DiSeluruh Dunia Disini

Friday, September 18, 2015

First Korean Food

Recent treat by kaka ku.
Soon lepas balik kerja.
Datang bertiga saja tapi lain-lain kereta.

Went to Yam Yam Sarang Korean Restaurant
di Batu Bersurat, Brunei.

Me & lil sis first time merasa ni Korean Food.
So kaka lah yang tolong order menu.


Kalau ditanya apa saja menu yang diorder.
Hehe fail lah ku.
Ingat satu saja itu Kimchi.

Realise jua lah Korean Food ni
mostly hidang jenis yg bermangkuk damit ni.
Betul kan?

And so my first experience,
berbagai macam rasa ada.
Ada masam, masin, manis dan pedas.
Aku memang kalah menu pedas-pedas.
Masalah perut lah kalau ada yg kurang faham.
i guess im still prefer Japan food yg segala sushi-sushi & raw fresh tu.

For first time, Ok lah.
Not bad trying out new food dari yang biasa-biasa kan.

Recommended menu from first time menu ni...
Garlic Fried Chicken.
Masih teringat rasanya hehe.
Kalau datang kesana lagi, guarantee mau order that chicken.

No comments:

Post a Comment