Cari Hotel Percutian Murah DiSeluruh Dunia Disini

Wednesday, October 21, 2015

Irresponsible driver at E-Mart, Miri.



Again another short trip to Miri.
Petang kemarin hari Selasa, 20hb Oktober 2015. 
Urgent halfday leave hehe
Went there 2 weeks ago.
Kali ni pergi menemani dear fiance to do some item searching & purchase.

Me?? Plan mau singgah Tupperware Business Centre.
Tapi sudah sampai depan kedai baru teringat "Hari Selasa".
Tiap hari selasa memang diorang tutup.

Sudahnya membeli belah di E-Mart saja sepanjang petang tu.
Petukaran on that day 3.01.


Since nda dapat memborong di kedai Tupperware,
apalagi membawa rasa beli barang di kedai-kedai E-Mart saja.
Beli few pieces baju, sandal, ofcourse food & drinks and...
 buah-buahan utk dibawa balik Brunei.

TAPI entri ni not only to share this short trip.
BUT irresponsible driver yg melanggar kereta kami.
Memang tidak bertanggungjawab langsung!
Dah lah cctv E-Mart langsung nda dapat diharap.
Harapan mau liat lah kereta si-pelaku tapi Pak Security kata...
cctv yg facing to our parking lot tu wayar belum connect!!
Aisssh!

Dah lah nada sisa2 "hirisan" bumper tu dibawahnya,
NO witness, even contact number left.
Mudahan selamat le driver tu!!
Berlubang bumper ku kau buat jadinya!

 As dear fiance said baik balik Brunei buang $ buat repair! 
Dari buang $ dengan urusan cari this irresponsible driver!
Memang menyusahkan org this driver.
 Marah pun nda guna.
Terpaksa telan je lah perasaan tu.

 Kami back inside E-Mart Supermarket.
Beli few items not even in our list!
Membawa rasa maybe.
Dah dua2 ndatau kan kata apa.
Aku bawa rasa lagi, bought sandal!

End our short trip by Maghrib semalam.

No comments:

Post a Comment