Cari Hotel Percutian Murah DiSeluruh Dunia Disini

Saturday, November 14, 2015

Guardian Warm Spa Eye Mask

Selamat Pagi U all :)

Pagi weekend excited for cuti weekend ni.
Nothing much lah.
Just need rest saja hehe
Sabtu harini kerja setengah hari (swasta).

Hari ni excited too mau share benda ni.
WARM SPA EYE MASK
Ni produk Guardian. Should be mana2 branch Guardian Brunei ada jual masani.
Masa ni ada promosi BELI 2 FREE 1.
Promosi sehingga 6 Dec 2015.



Tapi hari tu saja ja mau try. So beli 1 saja.
Pilih yg Lavender instead of yg Fragrance Free tu.
Before ni ada jua cari jenis yg boleh pakai balik2.
Pernah terjumpa yg jenis masuk dalam microwave atau freezer tu.
Tapi masa tu belum lagi mau merasa so ignore saja.
Dah time beguna sangat terlupa brand apa and jual dimana dah.
So now this is new from Guardian and good for me too.

Ni jenis pakai-buang.
Dalam setiap kotak ada 5 sheets.
Setakat hari ni dah 3 malam berturut-turut guna sebelum tidur.
So far menyamankan tidur ku! Good!
Maybe because penangan bau Lavender tu. Maybe!
My tired eyes selesa saja dengan warm pad dalam mask tu.
Second time guna hari tu pakai sampai bangun pagi haha
Tu maknanya selesa sampai tidur or actually benar-benar keletihan hahaha
When you got to buy it, explain lah macam mana tahap keselesaannya ya..

Beli 1 box. 5 sheets inside.


Description & direction ada tertera dibelakang kotak.
Simple utk digunakan.


Setiap sheets packed individually.


Macam ni lah rupa Eye Mask tu.
Bila dah buka to room temperature, warm tu sudah terasa.
Boleh lah mata start berSpa.

Try 1 yourself tonight :)

No comments:

Post a Comment