Cari Hotel Percutian Murah DiSeluruh Dunia Disini

Thursday, December 3, 2015

Emas pertama!

EMAS pertama ku!
Serious ni.


Seingatku, selama bekerja dan dapat gaji sendiri ni nda pernah beli EMAS. 
Yg benar-benar emas lah tu.
Not even barang kemas emas utk diri sendiri.
Pernah beli barang kemas emas putih dan perak tu saja.
Barang kemas emas yg dlm simpanan pun hadiah dari my parents, warisan dari grandparents & dari dear fiance.
Mungkin nda berapa minat kan barang kemas emas aku ni hehe
i not sure myself too haha

Ok ni MY FIRST GOLDBAR !
Cute kan! 1gram saja beratnya.
Beli ni sebab TERJEBAK hehe
Sebab tiap hari TERliat dalam FB dan IG ada yg promote kebaikkan beli goldbar ni.
Ni product dari POWERGOLD.
Nada main target pun for this First Purchase.
Mana tau i will repeat purchase this goldbar lagi.
Tapi why not kan?!
Tambah2 investment other than pelaburan biasa2 utk masa depan tu kan.

Nda usah lah terangkan kebaikkan emas ni utk pelaburan masa depan.
Kalo google pun dah dpt byk info dah.
But all i can say, its a GOOD INVESTMENT for yourself.

Beli ni dari seller dalam IG.
For Bruneian bole check out her IG at
IG BTMGOLD.BN
or can WhatsApp her 8842744 (Amalina).
mana tau ada yg mencari Powergold seller in Brunei.
She update price daily with daily convert rates.
Very efficient.
Good news is, this seller accept payment in RM and BND too.


This is good sharing for today :)

No comments:

Post a Comment